Općenito > Maxiskuteri

Aprilia SCARABEO 200 i.e.

<< < (6/49) > >>

Kusurin:
jel zna netko koji bocni nogar moze na scarabeo 200,onaj orginalni je stvarno preskup,pa ak se moze montirat neki drugi jeftiniji i da netko zna di nabavit blo bi super!

steeef:
pogledaj dal imaš prihvat dolje na rami za nogaru bočnu pa ga izmjeri..imam ti ja od nexusa nogaru pa možda bi pasala  :dontknow:

CoK:

--- Citat: eladio - 01 Rujan, 2011, 18:54:48 ---Mozda far tuce malo bliže u sport modu  :toothy3:

hm.. to me bas najvise interesiralo..  razlike nema ni u performansama niti u potrosnji?  :redface:

--- Kraj citata ---
postoji razlika u zivahnosti i u potrosnji

ne posjedujem taj skuter ali sam ga vozio vise puta i mogu reci da je zadovoljavajuci
skuter je namjenjen za grad, ima ravan pod sto je kod nekih ljudi vrlo bitno, nedostatak je jedino taj mali prostor ispod sica i mozda kut volana (obzirom na velike kotace i samu velicinu tog skutera ni ne moze biti veci)
ovo zvuci glupo ali pristupacan je i ljudima malo nizeg rasta koji na jednom beverlyu nebi mogli nogama do poda  ;D
sto se masine tice zbilja je ekonomicna i zasad se jako dobro ponasa i nije bilo vecih problema s njima (govorim po onome sto se odvija na servisima)
u sport modu je startniji i malo zivaniji i jako dobro ubrzava
od problema bih naveo u nekim slucajevima nemiran rad na leru, kod nekih teze paljenje dok je motor hladan (sto je cudno za ie) i nekoliko agregata je bilo sa pojacanim zvkuom rada masine

novi redizajn tog skutera mi se svida prvenstveno zbog prednje maske koju su malo ljepse napravili a ostale prerade nisam iskreno ni zamjetio
mislim da je idealan skuter za grad :icon_thumright:

DJM:

--- Citat: CoK - 11 Rujan, 2011, 13:34:22 ---postoji razlika u zivahnosti i u potrosnji

sto se masine tice zbilja je ekonomicna i zasad se jako dobro ponasa i nije bilo vecih problema s njima (govorim po onome sto se odvija na servisima)
u sport modu je startniji i malo zivaniji i jako dobro ubrzava
od problema bih naveo u nekim slucajevima nemiran rad na leru, kod nekih teze paljenje dok je motor hladan (sto je cudno za ie) i nekoliko agregata je bilo sa pojacanim zvkuom rada masine

--- Kraj citata ---

Zahvaljujemo CoK na ovim korisnim informacijama , a da iz ovoga bi se dalo zaključiti da si negdje u servisu aprilie i da su ova zapažanja nastala iz toga .
E sad ovo malo buni (teško paljenje kada je hladan) zbilja neobični za I.E. kao i nemiran rad na leru i ti zvukovi mašine jeli to po tebi riješivo bar taj rad na leru i teško paljenje da li se kroz servis to riješi kao treba i do čega je u stvari taj nedostatak.  ???

CoK:

--- Citat: DJM - 12 Rujan, 2011, 20:20:46 ---Zahvaljujemo CoK na ovim korisnim informacijama , a da iz ovoga bi se dalo zaključiti da si negdje u servisu aprilie i da su ova zapažanja nastala iz toga .
E sad ovo malo buni (teško paljenje kada je hladan) zbilja neobični za I.E. kao i nemiran rad na leru i ti zvukovi mašine jeli to po tebi riješivo bar taj rad na leru i teško paljenje da li se kroz servis to riješi kao treba i do čega je u stvari taj nedostatak.  ???

--- Kraj citata ---
to su neki problemi koji su se znali desiti kod prvih agregata sto su dosli, nesto sto sam izdvojio kao specificnne kvarove kojih nije bilo puno!

nista nije nerijesivo  :) nisu to neki problemi preveliki, vec samo stvari koje su predvidjeli, ili dijelovi koji nisu bili ispravni, ili prva generacija odredenih dijelova...

recimo cijela serija 250ie agregata, ne znam tocno godinu, bilo scarabeo, bilo beverly su imali problema sa pumpama goriva koje su zamjenjene novijom generacijom i vise nikada nije desilo da se neki od tih motora ugasi u voznji

hocu reci da je skuter, agregat, relativno nov tako da se ne treba cuditi kod takvih stvari jer ako se ista desi oni u tvornici ili nabavi dijelova ce prvi znati sto ne valja i ukazati na to tako da se to poboljsa
 :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju