Općenito > Maxiskuteri
Aprilia SCARABEO 200 i.e.
daRio:
Molim mali info iz prve ruke.
Imam prijatelja koji nije na forumu a ovih dana će postati vlasnik iste jurilice pa ga zanima koja je max brzina i koja je je idealna brzina na autoputu a da se ne forsira motor. Radi se o tome da on puno vozi relaciju Zg-Ka po autoputu a i često ide iz Ka u Gorski kotar kod roditelja pa mu je važan taj podatak. Za jači motor nema novaca pa ga zanima šta može očekivati od 200 ccm.
Hvala
steeef:
maks brzina mu je oko 120..putna brzina oko 100-110 bi bila ok s tim da ga more i vozit pun gas samo ne baš cijelo vrijeme :P
sski001:
--- Citat: daRio - 22 Rujan, 2011, 08:50:27 ---Molim mali info iz prve ruke.
Imam prijatelja koji nije na forumu a ovih dana će postati vlasnik iste jurilice pa ga zanima koja je max brzina i koja je je idealna brzina na autoputu ...
--- Kraj citata ---
Meni je po satu max 135 km/h. Pretpostavljam da je to stvarnih cca 110 - 120 km/h.
--- Citat: gpernje1 - 22 Rujan, 2011, 08:29:42 ---Probaj kod kretanja dodavati ćim manje gasa. Odvrnem gas cca 1cm i to je to. Motor na taj način ubrzava malo sporije ali i puno manje troši. Možda ti se nakon prvog servisa potrošnja smanji, barem meni je. Prošli vikend Rijeka-Nerezine i nazad 230 km, na motoru ja i subruga oboje 140 kg, potrošnja je 2,5 litara ali brzina nije bila iznad 80 kmh.
--- Kraj citata ---
Pa tak nekak sam i kretal, sa što manjim gasom, al kod mene je večinom gradska vožnja i dio po obilaznici gdje i vozim preko 100-tke. A sa ženom ili klincem je težina oko 160 kg. Možda je tu razlika u potrošnji.
A nakon servisa potrošnja je ista kao i prije njega.
DJM:
--- Citat: CoK - 12 Rujan, 2011, 20:59:52 ---upravo tako :)
za makinu ne znam koliko je slabije iskreno, takve stvari zna gospon koji radi u prodaji motora :zubo:
--- Kraj citata ---
Usput da te pitam , a interesiraće i ostale koje sada gume dolaze tvornički postavljene na SCARABEO mislim na novi redizajn model
sski001:
Malo se vračam u prošlost, ali...
I mene zanima bočni nogar za skarabeo, ali ne onaj iz dučana za 600 kn :nono:
--- Citat: steeef - 11 Rujan, 2011, 12:41:39 ---pogledaj dal imaš prihvat dolje na rami za nogaru bočnu pa ga izmjeri..imam ti ja od nexusa nogaru pa možda bi pasala :dontknow:
--- Kraj citata ---
Kaj treba izmjeriti dimenzije prihvata ili visinu od poda? ???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju