Općenito > Maxiskuteri

Aprilia SCARABEO 200 i.e.

<< < (5/49) > >>

SRAD:
Zanimljiv detalj je i nova mašina koja ima izmjenjive klizne ležajeve za razliku od Ledera i Quasara.

Kusurin:
Uzeo sam scarabeo 200 prije par mjeseci,i motor je vrhunski,trosi brutalno malo,vuce skroz ljepo,samo sto su gume bile katastrofa,pa sam ih neki dan zamjenio za michelin city grip i ispale su me 100eur u furlanu u slo! Gume su vrhunske i ogromna je razlika u odnosu na stock gume, tak da mislim da je to prva i zapravo jedina stvar koju treba mjenjat,naravno i pokazivac goriva ima neki svoj mozak i njie mu uvjek za vjerovat!
Da i kofer je pozeljno uzet jer normalna ful face kaciga nestane ispod sica!
Jedino sto me jos zanima je,postoji li bocni nogar za njega,a da nije onaj orginal koji dodje 620 kn u amitrade?
Mislim da je i taj bocni nogar potrban jer je motor relativno tezak i tlaka ga je dizat svaki put! Pa ak netko zna dal postoji neki neorginalni nogar koji pase nek pliz javi

eladio:

--- Citat: sski001 - 27 Kolovoz, 2011, 22:21:59 ---I ja sam friški vlasnik skarabeja. Tek sam prešel stotinjak km, pa nekaj prepametnog još nemrem reči. Osim da je malo tvrd. I da mu fali bočni nogar.
Manjak mjesta pod zicem je rješil kofer. Neku razliku između eko i sport moda nisam skužil.
Za sada je ukupni dojam  - odličan!
I to je to za sada. Nekaj pametnijeg kad ga još malo izvozam.

--- Kraj citata ---

Mozda far tuce malo bliže u sport modu  :toothy3:

hm.. to me bas najvise interesiralo..  razlike nema ni u performansama niti u potrosnji?  :redface:

steeef:
mora bit razlike..vjerojatno ga nije razradil još pa ga ne čera u sportu da bi osjetil razliku u modovima  :icon_biggrin:

sski001:
evo mali update nakon cca 300 km

jedan puni rezervoar (cca 180 km) gradske vožnje u ECO modu, više sam, manje sa ženom ili klincem, bez stiskanja preko 100-tke - potrošnja 3,3 l
oko 100 km vožnje u SPORT modu.

u sport modu je živahniji i startniji, a i do nekakve "putne" brzine (80 - 100 km/h) dodje puno brže.
razlike u perfomansama su očite, a razlike u potrošnji.. to ću znati uskoro!

osim toga, sutra ga furam i na servis na 1000 km u moto mondo!
nadam se da bu sve ok na servisu i da bum napisal pozitivni komentar nakon toga.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju