Općenito > Maxiskuteri

Aprilia SCARABEO 200 i.e.

<< < (4/49) > >>

gpernje1:
Prešao 500km, motor je zakon. Lagan za upravljanje, udoban, za sada sve najbolje. Mala zamjerka gumama ali ako se normalno vozi sve ok. probao ih i na kiši i sve je bilo u granicama normale, treba malo pazit. Još ga ne vozim do kraja ali 80 km/h dostiže ko od šale, stvarno se osjeti njegovih 19,5 konja. Probao sam eko i sport mod i nije neka razlika. Malo jaće povuće kad smo dvoje na motoru ali nisam puno isprobavao zbog razrade. Najveće iznenađenje potrošnja; 2,7 litara :headbang:.

DJM:

--- Citat: gpernje1 - 09 Kolovoz, 2011, 00:06:55 ---Prešao 500km, motor je zakon. Lagan za upravljanje, udoban, za sada sve najbolje. Mala zamjerka gumama ali ako se normalno vozi sve ok. probao ih i na kiši i sve je bilo u granicama normale, treba malo pazit. Još ga ne vozim do kraja ali 80 km/h dostiže ko od šale, stvarno se osjeti njegovih 19,5 konja. Probao sam eko i sport mod i nije neka razlika. Malo jaće povuće kad smo dvoje na motoru ali nisam puno isprobavao zbog razrade. Najveće iznenađenje potrošnja; 2,7 litara :headbang:.

--- Kraj citata ---

Ja sam si malo bio na odmoru tako da nisam imao udjela u raspravi, a iskreno zahvaljujem na prenesenim dojmovima iz tvog vlastitog iskustva o scarabeu 200ie pretpostavljam da je to stari model pošto novi koliko znam nije još stigao kod dilera.
Da li si dobio pomoćnu ili bočnu nogaru kad si ga kupio i ima li kofer

JogFromYamaha:
gle imal sam novi skarabeo 200 na servisu i malo ga provozo
dost je stabilan zbog vecis kotaca i ono solidan skut
iskreno za 20000kn kolko novi kosta je best buy po mome
al iskreno skut ne da je ruzan ja neznam tko je to dizajniral
ali cijeli skut izgleda bas ruzno istina to je gradski skut i kao takav
obavlja solidno svoj posao samo meni smeta na njemu instrument tabla
koja jako reflektira svjetlo pa po ljeti bljesti a sta se tice obrade
gume bi mogle biti bolje i retrovizori su kvalitetni ko da su ih od
baotijana uzeli.
Sveusvemu cisto ok skutac i po cjeni je solidna ponuda

gpernje1:

--- Citat: DJM - 09 Kolovoz, 2011, 01:24:48 ---Ja sam si malo bio na odmoru tako da nisam imao udjela u raspravi, a iskreno zahvaljujem na prenesenim dojmovima iz tvog vlastitog iskustva o scarabeu 200ie pretpostavljam da je to stari model pošto novi koliko znam nije još stigao kod dilera.
Da li si dobio pomoćnu ili bočnu nogaru kad si ga kupio i ima li kofer

--- Kraj citata ---

Meni osobno se stari model više sviđa, stvar ukusa. Jedino su novi modeli slabiji za pola konja, a ostale tehnikalije mislim da su iste. U "A.F. motori" dobio sam kufer od 35 litara, a pošto sam motor uzimao preko Dinersa dobio sam i kacigu. Kaciga mi nije trebala pa sam doplatio razliku za jaknu i naslon za kufer. Bočnu nogaru nisam dobio ali ću je kupiti. Ukoliko netko kupuje motor preporučam navedenu trgovinu jer su vlasnik i serviseri više nego ljubazni, stručni i susretljivi. Nakon što sam kupio motor čuvali su ga 2 tjedna besplatno dok sam se vratio s godišnjeg.  :icon_thumright: 

sski001:
I ja sam friški vlasnik skarabeja. Tek sam prešel stotinjak km, pa nekaj prepametnog još nemrem reči. Osim da je malo tvrd. I da mu fali bočni nogar.
Manjak mjesta pod zicem je rješil kofer. Neku razliku između eko i sport moda nisam skužil.
Za sada je ukupni dojam  - odličan!
I to je to za sada. Nekaj pametnijeg kad ga još malo izvozam.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju