Općenito > Maxiskuteri
Aprilia SCARABEO 200 i.e.
bobetko:
--- Citat: SuperHik - 25 Srpanj, 2013, 10:30:49 ---A imaš li koga u servisu? Zanima me mišljenje o mekanim selenima... je li postoji dokumentirano od aprilie išta o selenima?
Scarabeo mi je praktičan jer stalno nešto vozim na skuteru, beverly mi nije bio u opciji samo radi toga
--- Kraj citata ---
Eh, baš sam jučer bio na 1. servis s Liberty-em ....
Nemam nikog "svog" ali mi servis nije daleko, pitat ću ih pa ti javim
steeef:
dok su seleni u pitanju motor bi skakal gore dolje tj masina,oni sluza za upojanje vibracija masine.
danas nakon probne voznje od cca 50 km vratil sam se u servis i skuzil da se u mjestu volan dosta tvrdo i tesko okrece pa mi je palo na pamet da bi mogli bit pretegnut sarafi na stupu volana pa i u voznji volan nemz fleksibilnost i gibanje kakvo bi trebal imat
bobetko:
Upravo bio u "Promoto" servis; kažu slijedeće: "Ma kakvi seleni! Imali smo jednu reklamaciju - riješeno balansiranjem prednjeg kotača!"
Na upit za selene su se slatko nasmijali :toothy12:
A probaj balansirat :happy6: :happy6: , ne košta puno, ne utječe na garanciju ... i pogledaj ovo što steef kaže
SuperHik:
Prvo što sam probao je bilo balansiranje i nije bilo problema :D
U 2 servisa su gledali vilice i to je bilo ok...
steef: to se meni i događa... divlja kompletan motor, ali se to odražava tako da volan mlati lijevo desno što me u početku i uputilo na krivi trag... žao mi je što ne znam nikoga ko može izlit malo tvrđe selene da probam, vrlo vjerojatno da bi onda treskalo u vožnji, ali nebi bilo ovakvih uvijanja
Wahoo!:
Ima par mjeseci kako ne posjedujem više Scarabeo 200, pa je ovo i moj finalni post vezan za to vozilo. Spadam u one korisnike koji skuter koriste cijelu godinu kao prijevozno sredstvo; ego, iživljavanje i mjerenja raznih vrsta i sl. ostavljam mlađima. U tom svjetlu gledajte moj napis, ne mislim ništa loše. Dakle, u godinu dana sam napravio nekih 10000 km, općenito bio prezadovoljan; nisam doživio nikakav kvar osim par mehaničkih lomova (sajla sjedala i još par sitnica) koje pripisujem prvom vlasniku koji se o vozilu uopće nije brinuo, a par puta je i tresnuo. Nisam doživio ni famozni kvar pumpe goriva. Ulje (8,5-9 dcl) i filter sam sam mijenjao na svakih 3000 km; bez pardona polusintetiku 10W-40 (Motul) kako je i propisano. To što servisi imaju veće marže na nešto skuplja sintetska ulja nije moj problem. Svjećicu na svakih 5000, filter zraka češće čistio kompresorom i nauljio, virujem da ti stroj vrati onoliko koliko mu daš; u usporedbi sa održavanjem auta to su smiješne cife. Gorivo; potrošnja je bila smiješna (oko 3L goriva), vozio sam njim po ciloj Dalmaciji i kraće dionice autoputem i meni je bio više nego dovoljan...smiješne su mi te opaske kako je ovo ili ono samo za grad; a to govore i za Scarabeo, Xenter pa čak i X-City, što, ugasit će se na zadnjem semaforu iz grada :) ? Za dalje sjedite u auto i uživajte, skuter je uvijek samo skuter...
Gume sam promijenio i stavio Savu MC38, bio jako zadovoljan...Ne znam koliko je sad cijena novog modela nakon ulaska u EU, jer znam da je skoro svima cijena pala? Skuter bi preporučio svakome; a ona loša iskustva koja se nažalost dogode ovise valjda o pojedinačnom primjerku, i tako je vjerojatno kod svakog brenda. Eto, i sad ga se sjetim kada vozim "jači, bolji i kvalitetniji" skuter..Moš mislit, sve je to gomila precijenjene plastike...pozz svima i čuvajte se. :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju