Općenito > Maxiskuteri
Aprilia SCARABEO 200 i.e.
SuperHik:
Apsolutno se slažem! Jedino me muči trešnja volana na većim brzinama. Relaciju Dubrovnik - Metković sam odvozio za sat vremena, a nisam se polomio od umora.
eladio:
--- Citat: steeef - 25 Srpanj, 2013, 11:57:21 ---dok su seleni u pitanju motor bi skakal gore dolje tj masina,oni sluza za upojanje vibracija masine.
danas nakon probne voznje od cca 50 km vratil sam se u servis i skuzil da se u mjestu volan dosta tvrdo i tesko okrece pa mi je palo na pamet da bi mogli bit pretegnut sarafi na stupu volana pa i u voznji volan nemz fleksibilnost i gibanje kakvo bi trebal imat
--- Kraj citata ---
pretegnut volan se osjeti pri svim brzinama :redface:
uglavnom ja sam jos u cudu, novi skuter, toliko problema, i jos nije rjeseno :confused5:
iskreno, ja bas i nebi bio tako mekan.. , ne kazem da budes bezobrazan, nego samo da ti srede ono sto su duzni, pa ti vidi :dontknow:
SuperHik:
Vidjet ćemo u utorak kako se ponaša na metzelerkama i zabroj širom šlapicom pozadi :)
120/80/16 je u oroginalu, kupio sam 130/80/16
SuperHik:
Ne ponaša se nikako ??? Još se ranije počne "njihat", oko 105kmh... ali zbog više gume i razlike od oko 2.6% stvarna brzina bi u tom slučaju bila 108... znači 7km/h prije
Nekako mi se sve čini da kad se drugi put potroši ova guma, zamijeniću je sa 120/70/16 ili eventualno 130/70/16... Ako je moja konstatacija točna :)
3alfa3:
Visa zadnja guma = nagnutiji skut prema naprijed = lakse padanje u zavoj, ali manja stabilnost na pravcu na visim brzinama
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju