Općenito > Maxiskuteri
Aprilia SCARABEO 200 i.e.
SuperHik:
Situacija mi se čini jednostavna, ali ne znam na koji način riješit kroz jamstvo. Prijatelj kaže da su selen blokovi, i to oni veći. I gle čuda, rukom "poguram" zadnji točak i komplet se sve pokrivi. Susjedov scarabeo ima isti problem... vjerujem da većina scarabea 200. Ima li netko ideju, radi li netko selene po narudžbi?
bobetko:
A joj!
Ja bi na tvom mjestu tražio od servisa da stave nove selene uz napomenu - ako se uskoro dogodi isto - vraćam skut - oću lovu nazad!
SuperHik:
Ne pada mi na pamet... novi seleni su iste tvrdoće, tako da mi to ne igra... serviseri u du baš nisu za pregovore i pokušaje popravka, po njima je ovo u redu... scarabeo je savršeno miran skuter po pitanju vibracija mašine, ni ne čudi me kad su seleni ovoliko mekani! ;D
Bobetko, ovo je od samog početa, skuter je novi, tako da nije nešto što se dogodilo, nego je loše proračunato od strane aprilie... 110kmh kako je navedeno skuter trpi bez problema... ja samo ne želim zaigrat se prilikom nekih pretjecanja i da iduća stanica bude opća bolnica
bobetko:
Za to sam ti i nekoliko postova ranije napisao da se javiš kad ga budeš dovozio u Split na servis, :) ... jasno mi je da u DU nema konkurencije i navikli su driblat ljude kako ih volja.
Malo mi je bzvz da kupiš novo vozilo (nebitno motor, skuter, auto, traktor, ...) i odmah moraš radit preinake da bi bio u voznom stanju.
BTW, sudjelovanje u ovoj temi mi je puno pomoglo u odluci za prijelaz na veći skuter - uzimam novi Beverly 300ie
SuperHik:
A imaš li koga u servisu? Zanima me mišljenje o mekanim selenima... je li postoji dokumentirano od aprilie išta o selenima?
Scarabeo mi je praktičan jer stalno nešto vozim na skuteru, beverly mi nije bio u opciji samo radi toga
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju