Općenito > Maxiskuteri
Aprilia SCARABEO 200 i.e.
veruda:
radim u prodaji, znači najsigurniji način je složiti dopis tipa zamolba i poslati na piaggio hrvatska, staviš u cc svog servisera, ako hoćeš biti extreman staviš i piaggio italija odnosno upravu. (slijedeći korak je služba za zaštitu potrošača pa se nitko od gore navedenih ne zahebava sa time) u načelu što sam doživio do sada se odradi više nego je zakonska obaveza jer nikome nije u interesu vucarati se po sudovima (vjerovao ili ne negativna reklama nikoga baš ne brine previše)
usput što manje sam petljati po skutu da se neko "pametan" nebi našao i rekao da si ti kriv.
SuperHik:
Hvala na informacijama... službene žalbe su mi zadnje što ću eventualno napravit. Saznao sam od još jednog vlasnika u Du da mu je skuter nakon 110kmh za poginut. Nebi ništa rastavljao sam, baš radi jamstva i ove konkretne situacije. Prešao sam i nekoliko stranih foruma, pričaju o maximalnim brzinama, ali ne i o čudnim ponašanjima motora
Tomi_ZG:
--- Citat: veruda - 20 Srpanj, 2013, 06:37:07 ---najsigurniji način je složiti dopis tipa zamolba i poslati na piaggio hrvatska
--- Kraj citata ---
Ma kaj budu oni napravili,to su kreteni,ja kad sam ganjao garanciju na 5tk zbog pol metra lufta na radilici oni su rekli da je to normalno,nabijem ih,i njih i njihovu "stručnost" dabog da propali
sski001:
--- Citat: eladio - 19 Srpanj, 2013, 18:24:10 ---..meni se iskreno uopce ne svidja ovo sto cujem..
mozda zvuci kao teorija urote, ali prvo ti serviser potvrdi da "nesto nevalja" , a sad kaze da je to sve ok iako nista nije radio na njemu (kao da ni sam nezna sta uciniti pa te se tako rjesio :toothy11: )
:dontknow:
--- Kraj citata ---
Potpisujem!
"sve je OK" = skrivanje neznanja
sski001:
--- Citat: veruda - 20 Srpanj, 2013, 06:37:07 ---radim u prodaji, znači najsigurniji način je složiti dopis tipa zamolba i poslati na piaggio hrvatska, staviš u cc svog servisera, ako hoćeš biti extreman staviš i piaggio italija odnosno upravu. (slijedeći korak je služba za zaštitu potrošača pa se nitko od gore navedenih ne zahebava sa time) u načelu što sam doživio do sada se odradi više nego je zakonska obaveza jer nikome nije u interesu vucarati se po sudovima (vjerovao ili ne negativna reklama nikoga baš ne brine previše)
usput što manje sam petljati po skutu da se neko "pametan" nebi našao i rekao da si ti kriv.
--- Kraj citata ---
Potpuno se slažem!
Imal sam problem sa priznavanjem garancije sa zastupnikom jedne druge moto firme.
Čim sam se počel pozivati na članke Zakona o zaštiti potrošača, tip je promjenil priču. Isto tako pomaže obavjestiti i proizvođača.
Ja sam na taj način uspjel riješiti sve probleme.
Probaj, nemreš niš izgubiti
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju