Općenito > Maxiskuteri
Aprilia SCARABEO 200 i.e.
SuperHik:
Moj skuter ima 500njak km i niti mjesec dana ;D Michelinke su naravno...
Famozno mi je vozljiv, kao bicikla iako se dosta visoko sjedi, ali za moj stil vožnje mi jako odgovara... jedino da ga još nekako pripitomim na všim brzinama ;D
daRio:
--- Citat: SuperHik - 19 Srpanj, 2013, 21:06:24 ---Moj skuter ima 500njak km i niti mjesec dana ;D Michelinke su naravno...
Famozno mi je vozljiv, kao bicikla iako se dosta visoko sjedi, ali za moj stil vožnje mi jako odgovara... jedino da ga još nekako pripitomim na všim brzinama ;D
--- Kraj citata ---
Ja sam od Božića pa do leta,cca 7 mj napravio oko 17000 km bez greške a prodao sam ga jer sam pao.
Pošto sam se vozio po Zg uglavnom nisam prelazio 100km/h osim na obilaznici ali nije se ovijao i slično.
Ako te još ta zanima,tu sam.
SuperHik:
Hvala ti ;)
eladio:
--- Citat: SuperHik - 19 Srpanj, 2013, 20:35:52 ---Nisu momci loši niti zločesti, ali ne da im se zezat vjerojatno s mojim problemom... nebi se ja bunio da to eto samo malo treska, nego brutalno, naježim se kako sam ovaj zadnji put skoro poljubio novi abrazivni asfalt... uffff :(
--- Kraj citata ---
kuzim..
ipak ako je opasno, onda se to treba ozbiljno shvatiti :icon_thumright:
bobetko:
Na brzinama preko 100 km/h otpor vjetra raste eksponencijalno. Kod auta koje nije razvaljeno se ne osjeća nikakva razlika u vožnji, a kod motora / skutera je moguće svašta - uključujući i nepravilno sjedenje, nepravilno postavljen vjetrobran, ....
Mislim, nemam pojma o motorima al mi je promet struka pa mogu teoretizirat do sutra :old: ;D
Ako ćeš ga dovodit u ST na servis javi - :bacva:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju