Općenito > Maxiskuteri
Aprilia SCARABEO 200 i.e.
eladio:
..meni se iskreno uopce ne svidja ovo sto cujem..
mozda zvuci kao teorija urote, ali prvo ti serviser potvrdi da "nesto nevalja" , a sad kaze da je to sve ok iako nista nije radio na njemu (kao da ni sam nezna sta uciniti pa te se tako rjesio :toothy11: )
:dontknow:
SuperHik:
Aprilia je deklarirala 110kmh i po njima nema nikakvih nepravilnosti, jer se ta "uvijanja" događaju na višim brzinama... pogledat će prijatelj koji ima ikustva s motorima da pokuša utvrdit koji dio počne rezonirat odnosno uvijat se.
eladio:
ma daj molim te, gdje to pise , to je "prica za malu djecu".. ne popustaj samo tako..
meni se prije cini da je , po ovome sto sad citam, taj model sa malom serijskom konstrukcijsom greskom , koja se nekome vise nekome manje manifestira, ovisno od modela do modela..
nabacivanje s tim "frazama" mi se ne svidja.. serviser je to uocio kad si mu rekao.. ali nakon sto se konzultirao promjenio je pricu.. ..skuter je tvornicki i ide koliko ide (sat laze, to ne racunaj, po satu 120 je realno prije 110 :icon_biggrin: ) ..sumnjam da u homologaciji pise to sto oni tebi govore ..
tvornica bi onda stavila blokadu da je to tako..
to da se desava nekoj drugoj marki, vec bi pljuvali po njoj, ali aprilia je "deklarirala" ::)
SuperHik:
Nisu momci loši niti zločesti, ali ne da im se zezat vjerojatno s mojim problemom... nebi se ja bunio da to eto samo malo treska, nego brutalno, naježim se kako sam ovaj zadnji put skoro poljubio novi abrazivni asfalt... uffff :(
daRio:
Tema mi je nekako promakla pa kasnim.....imao sam navedeni skuter vrlo kratko i bio jako zadovoljan.
Jako je dinamičan i agilan čak bi rekao da je malo "živčan" pri agresivnoj gradskoj vožnji sa puno promjene tempa ali nisam stekao tako zabrinjavajući dojam.
Kupio sam ga za Božić i u hladnim danima mi gume nisu ulijevale povjerernje ali dolaskom proljeća i višim te,peraturama i dalje je bio kako sam rekao "živča". Stavio sam Michelin City Grip i to je bio drugi skuter pa stoga pitam da li možda i kod tebe gume narušavaju stabilnost i upravljivost?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju