Općenito > Maxiskuteri

Aprilia SCARABEO 200 i.e.

<< < (34/49) > >>

bobetko:

--- Citat: SuperHik - 18 Srpanj, 2013, 22:19:54 ---

Ma kakvi... nešto ne valja... serviser mi je potvrdio da ipak nisam lud :-)  javit će mi ujutro što stvara probleme pa napišem :-)

--- Kraj citata ---

:popc1: :popc1:

eladio:

--- Citat: sski001 - 18 Srpanj, 2013, 21:33:13 ---možda je u Zg bolji asfalt  ;D ;D

ili je bura slabija  ;D ;D

Sretno sa servisom

--- Kraj citata ---

Ma kakvi... nešto ne valja... serviser mi je potvrdio da ipak nisam lud :-)  javit će mi ujutro što stvara probleme pa napišem :-)

--- Kraj citata ---

kao sto rekoh , ono kako si opisao ne moze biti normalno  :icon_biggrin:

SuperHik:

--- Citat: eladio - 19 Srpanj, 2013, 12:23:05 ---
--- Citat: sski001 - 18 Srpanj, 2013, 21:33:13 ---možda je u Zg bolji asfalt  ;D ;D

ili je bura slabija  ;D ;D

Sretno sa servisom

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

kao sto rekoh , ono kako si opisao ne moze biti normalno  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

evo danas tvrde da je normalno i da nakon 110kmh (deklarirana brzina od strane proizvođača) treba čvrsto držat volan... navodno se nešto uvija, šasija ili nosač motora pa cijeli motor ide u zmiju... probali su na drugom skuteru, ista stvar... tako da ću se izgleda morat pomirit s tim :/

stalker:
Prijatelju pokušavam razumjet tvoje inzistranje da se skuter dovede u normalno stanje. Budući da te dobro poznajem i da znam koliko si tehnički potkovan i pedantan u poslu, ne sumnjam uopće u tvoju dijagnozu po pitanju ponašanja Scarabea. I ja bih teško prihvatio nečiju tvrdnju da je to normalno i da tako mora biti. To što oni u servisu imaju isti skuter koji se identično ponaša ne znači da tako mora biti. Prije se radi o serijskoj grešci jer svako vozilo bi se trebalo neutralno ponašati u čitavom rasponu brzine kretanja koji može postići pa čak i više od toga.
Same tvrdnje drugih vlasnika istog modela da nemaju ni približno takve simptome kao na tvom skuteru dovoljno govore da to nije po defaultu.
Jedan moj susjed ima Scarebea 200 pa ću ga baš pitati za njegova iskustva, možda i provozati.

SuperHik:
Pitaj ga što se događa poslije 110... meni je ovo isto suludo i ne znam što napravit...
Nekako sam mišljenja da su trebali probat mijenjat u ono što sumnjaju, nosač motora, amortizeri...
Valjda će se otkrit što je, jednog dana  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju