Općenito > Maxiskuteri
Aprilia SCARABEO 200 i.e.
SuperHik:
--- Citat: samba - 17 Srpanj, 2013, 23:12:02 ---Daj više odvezi taj scoot na servis i prisili ih na probnu vožnju pa neka utvrde kvar! U protivnom vidiš bijele miševe. Ja izvozio 16000km sa koferom i utezima i nikad me nije treslo, možda ako ulovi kakvu rezonanciju sa neravninama na cesti ali to nije kvar. Btw, još vozim na istim disk pločicama, eno ih ko nove. Gume mišelinke, nemam primjedbi- ma to je vozilo iz snova !!!
--- Kraj citata ---
imamo jedan servis Aprilie u Dubrovniku... naručio sam se za jutros i taman sam ga ostavio... Govorili su mi do sada kad sam im vozio skuter da je to sve normalno, da mora trest... zato sam i pisao ovoliko po forumu ako netko možda ima kakvu ideju da im serviram rješenje, jer mi se ne čini da će naći problem (opet). Sve bi to bilo ok da je trešnja samo u pitanju, ovo je brutalno!!! Nadam se samo da ovaj serviser neće otrest na cestu
sski001:
Prije par dana je bio malo vjetra, pa sam išel isprobati na Zg obilaznicu.
Imam vizir, kofer, tvorničke čing-čong gume (prešle 6000 km), bez utega na volanu. Znači sve je bez ikakvih prerada/promjena/dorada.
Do 110-115 km/h nisam niš osjetl, tek oko ful gasa je počel malo tresti ali niš strašnoga. Sad, da li se vjetar smanjil/pojačal, da li je do asfalta ili nekaj treće, nemam pojma, ali meni to ne izgleda kao neki problem.
Možda bi te minimalne trešnje poništil sa utezima? Ima tko kakav prijedlog za gramažu?
SuperHik:
E te tvoje pa na 10ti :) tako meni trese volan i što sam god radio, nisam uspio smirit. 280gr je svaki uteg. Jutros sam ostavio skuter, još se nisu javili
sski001:
možda je u Zg bolji asfalt ;D ;D
ili je bura slabija ;D ;D
Sretno sa servisom
SuperHik:
--- Citat: sski001 - 18 Srpanj, 2013, 21:33:13 ---možda je u Zg bolji asfalt ;D ;D
ili je bura slabija ;D ;D
Sretno sa servisom
--- Kraj citata ---
Ma kakvi... nešto ne valja... serviser mi je potvrdio da ipak nisam lud :-) javit će mi ujutro što stvara probleme pa napišem :-)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju