Općenito > Maxiskuteri

Aprilia SCARABEO 200 i.e.

<< < (32/49) > >>

eladio:
stanimo malo,
ovo "grcevito" da se trese, to nikako ne moze biti normalno..  :nono:

meni se svojevremeno na slicnom skuteru (echarm 150ccm) desavalo da kad maknem ruke s volana lagano pocne trest volan, a kad stavim kofer onda ga s rukama vec moram cvrsto drzati da se ne trese..
uglavnom ako je to TAJ problem (volan trese lijevo desno sve jace i jace),
i ako sam si dobro vizualizirao tu "tresnju" volana (u smislu da poprilicno zestoko trese),
to onda nikako ne moze biti normalno..  :confused5:

nikad nisam otkrio tocno zasto se desava, ali bilo je bolje nakon promjene prednje gume s nekom renomiranom,
a ocito i zbog lose konstrukcije skutera kad se stavi kofer onda to dodje max do izrazaja..
vrlo je malo pomoglo to sto sam stavio i utege volana, ali nije bilo vrijedno investicije  :toothy11:

SuperHik:
Nisu čunga lunga gumice, srpske miške su, koje po baanserki kažu da su ok... ali balanserka sporo vrti, bar ove koje sam vidio u zadnje vrijeme. Ima logike i da je guma, ugrije se pa izleti nekakva sisa negdje, ali bez da se stavi neka poštena, nema sreće.
Eladio me očito jedini razumije  ;D
Problem je bio na golom skuteru, nastavio se jednako sa 280gr. utezima na svakoj strani i opet jednako tako nakon montaže kofera. Jedino što mi ostaje ako servis baš ništa ne zaključi je zamjena prednje gume... ako netko ima preporuku u ovoj dimenziji, primam sugestije  ;D

Veruda... o onom testeru ulja o kojem sam govorio je nešto slično ovome, samo malo veće i ozbiljnije izgleda... valja li čemu ili prodaju maglu. Frend kaže da mu pokaže ako probije negdje dihtung glave, ali da može i benzin detektirat  ???

steeef:
govorim ti isto kaj piše i eladio,navozil sam se tog sc200,ima kofer al nema utege volana i dok ima vjetra baca se ljevo desno da ga jedva držiš,tolko da bi najrađe stal sastrane i čekal da se vjetar smiri..to se događalo bilo da sam se vozil 70 ili 110..dok nije bilo vjetra išel je sasvim normalno..
meni se to čini da je konstrukcijski problem,kratak i lagan prednji kraj..

slično je bilo i sa onim nekim vizirima na beverlyu,preko 110 je bacal volan ko bedast..
mogel si skinut vizir i probat pa da vidiš jel do toga,ako ispadne da nije eliminiral si jednu od mogućnosti.
štef who?  :dontknow:

SuperHik:
Znam za to ponašanje pri vjetru... ali ovo je kao da nešto dobije rezonanciju pa izgubi balans.
Vizir sam davno izolirao, nije krivac.
Vidjet ćemo što će servis zaključit u četvrtak pa javim  :)

samba:
Daj više odvezi taj scoot na servis i prisili ih na probnu vožnju pa neka utvrde kvar! U protivnom vidiš bijele miševe. Ja izvozio 16000km sa koferom i utezima i nikad me nije treslo, možda ako ulovi kakvu rezonanciju sa neravninama na cesti ali to nije kvar. Btw, još vozim na istim disk pločicama, eno ih ko nove. Gume mišelinke, nemam primjedbi- ma to je vozilo iz snova !!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju