Općenito > Maxiskuteri

Aprilia SCARABEO 200 i.e.

<< < (31/49) > >>

SuperHik:

--- Citat: steeef - 15 Srpanj, 2013, 20:02:43 ---kaj se tiče kotača,to je valjda mast malo iscurila za podmazivanje osovine..probaj poduić prednji kraj dok je na nogarama skuter pa onda zavrtit kotač,ak se okreće normalno bez da nekaj ronda onda je sve ok.

--- Kraj citata ---

Trebao bi skinut pločice, jer ne čujem od njih struže li išta i ide li glatko... ali sam uvjeren da mi taj ležaj zadaje problem! Ako danas nisam sletio, neću nikad!  ;D

Bobetko, ne bih se složio... ovo nije lagano treskanje, brutalno je kako volan nenadano podivlja i siguran sam da nije do konstrukcije skutera nego neki problem, možda ovaj pr. ležaj na kotaču, barem se nadam... ako si pročitao gore, nakon što se volan smirio, još uvijek je voblao i kao da vuče ulijevo, a kada sam stao i sačekao 5 minuta, sve se vrstilo u normalu  :dontknow:

steeef:
lezaj bi se itekak cul na 100kmh da je otisel a i simptomi nebi bili takvi..na udarima vjetra jednostavno plese prednji kraj lijevo desno,da je greska u necem onda bi se tak ponasal uvijek i stalno.

veruda:
mislim da je tvoj osnovni problem što ne vjeruješ nikome, inače je to jedan od najbitnijih faktora kod odabira marke vozila.
znači npr. ako ti kum ima srevis kymca kupuj!! (mislim da ne važi jedino za batinu, ali tko zna)

čevjet ti kaže (a štefu se ovdje vjeruje) šta da probaš i ti kažeš da ti toliko stružu pločice da ne čuješ ništa. nije ti slučajno palo na pamet njih promjeniti?

a što se tiče "testera" ulja mislim da je to u najmanju ruku čudno. prodajem alat za mehaničare preko 20 godina i to me se još nitko nije sjetio pitati. to bi radi prosječnih 100-tinjak aditiva u ulju bio neki pokretni laboratorij?

SuperHik:
Skuter ima 320km... zato sam toliko frustriran, a danas sam mogao poginut koliko je volan tresao.
Odakle ja znam ko je štef... novi sam na forumu, ne poznam ekipu...
Nije da pločice stružu, nego ližu disk, pa jednostavno ne čujem rošta li ležaj. Mislim da se na ovoj kilometraži i neće manifestirat prilikom slabih vrtnji. Nije da ja ne vjerujem nikome, nego me zanima više mišljenja, jer sam po prirodi takav da moram sve znat, a u servisu su me naručili tek u četvrtak. Nebi htio da im nešto promakne pa bi htio saznat informaciju ako je bilo kakvih problema s ležajima i kako se to manifestira. Meni je stvarno teško objasnit ponašanje ovog skutera, ali iskustva nisu lijepa, još me desna ruka boli u zglobu  ;D

bobetko:

--- Citat: SuperHik - 15 Srpanj, 2013, 20:50:54 ---
--- Citat: steeef - 15 Srpanj, 2013, 20:02:43 ---kaj se tiče kotača,to je valjda mast malo iscurila za podmazivanje osovine..probaj poduić prednji kraj dok je na nogarama skuter pa onda zavrtit kotač,ak se okreće normalno bez da nekaj ronda onda je sve ok.

--- Kraj citata ---

Trebao bi skinut pločice, jer ne čujem od njih struže li išta i ide li glatko... ali sam uvjeren da mi taj ležaj zadaje problem! Ako danas nisam sletio, neću nikad!  ;D

Bobetko, ne bih se složio... ovo nije lagano treskanje, brutalno je kako volan nenadano podivlja i siguran sam da nije do konstrukcije skutera nego neki problem, možda ovaj pr. ležaj na kotaču, barem se nadam... ako si pročitao gore, nakon što se volan smirio, još uvijek je voblao i kao da vuče ulijevo, a kada sam stao i sačekao 5 minuta, sve se vrstilo u normalu  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Vidio sam sliku, mislim da ti je @steeef dobro rekao!
Ako ne moraš - ne vozi do servisa. Bar ne preko 60 km/h! I promjeni čing-čong gume za neke poštene. Ja ću to napravit odma, ako kupim SC-a!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju