Općenito > Maxiskuteri

Aprilia SCARABEO 200 i.e.

<< < (30/49) > >>

SuperHik:
10w40 je preporučen od proizvođača kao prvo. A kao drugo, proizvođač je naveo 6k km kao interval, a servisi preimenovali u 3k km.

steeef:
dal sam savjet iz iskustva koi ti moreš zanemarit ko i svako drugi,ako je tebi volja pa moreš i nakon 10tkm mijenjat,kak sam rekel.a savjet je dobronamjeran i da pomogne,meni ni iz džepa ni u džep.

SuperHik:
Pa ne mislim ja da tvoj savjet nije dobronamjeran. Ali opet, kao i servis, govoriš o 5w40, a u knjižici održavanja nije to ulje navedeno. Prijatelj ima tester za ulje pa ćemo probat što se događa. Znaš li ovo oko prednje felge, stavio sam sliku.  :)

steeef:
kaj se tiče kotača,to je valjda mast malo iscurila za podmazivanje osovine..probaj poduić prednji kraj dok je na nogarama skuter pa onda zavrtit kotač,ak se okreće normalno bez da nekaj ronda onda je sve ok.

bobetko:

--- Citat: SuperHik - 15 Srpanj, 2013, 16:16:04 ---Može netko dati savjet o dotičnom curenju iz ležaja na slici... može li to biti razlog čudne trešnje volana na većim brzinama? danas mi se na 120kmh (ravnica, super novi asfalt) dogodilo da je nezaustavljivo počeo tresti volan i srećom se smirio tako što je pala brzina (strah me bilo i kočit koliko sam grčevito smirivao volan), ali mi se i na manjim brzinama neko vrijeme u vožnji čudno ponašalo... kao da na momenat povuče u lijevu stranu i vrati... sve dok se nisam par minuta zaustavio i nastavio dalje.
Slika je na linku jer ne mogu smanjiti kvalitetu ispod 200k

--- Kraj citata ---

Heh, to je ono o čemu se priča za SC200 - nije siguran za preko 100 km/h. Možda bi prave gume pomogle  :dontknow:

Pišem 5 bodova na Beverly-a  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju