Općenito > Maxiskuteri

Aprilia SCARABEO 200 i.e.

<< < (29/49) > >>

SuperHik:

--- Citat: bobetko - 12 Srpanj, 2013, 21:26:07 ---
--- Citat: SuperHik - 12 Srpanj, 2013, 21:07:39 ---Mene užasno iritira tromo kretanje iz mjesta! Mislim da je kod mene sve očitije i izraženije, trenutno imam oko 500km na satu :-)  je li primijetio netko, fali li ulja imalo između redovnih servisa na 6000km?

--- Kraj citata ---

Kojeg Liberty-a si prije vozio? 2T 50 ili 150?

--- Kraj citata ---

200cc  ;D

steeef:
svakih maks 4 tkm se zamijeni ulje i filter makar pise po manualu svakih 6..

SuperHik:

--- Citat: steeef - 12 Srpanj, 2013, 22:34:24 ---svakih maks 4 tkm se zamijeni ulje i filter makar pise po manualu svakih 6..

--- Kraj citata ---

Ne vidim poantu... ako ga ne troši i naravno stavio bi malo kvalitetnije ulje, par desetaka kn skuplje

SuperHik:
Može netko dati savjet o dotičnom curenju iz ležaja na slici... može li to biti razlog čudne trešnje volana na većim brzinama? danas mi se na 120kmh (ravnica, super novi asfalt) dogodilo da je nezaustavljivo počeo tresti volan i srećom se smirio tako što je pala brzina (strah me bilo i kočit koliko sam grčevito smirivao volan), ali mi se i na manjim brzinama neko vrijeme u vožnji čudno ponašalo... kao da na momenat povuče u lijevu stranu i vrati... sve dok se nisam par minuta zaustavio i nastavio dalje.
Slika je na linku jer ne mogu smanjiti kvalitetu ispod 200k

steeef:

--- Citat: SuperHik - 12 Srpanj, 2013, 22:42:41 ---
--- Citat: steeef - 12 Srpanj, 2013, 22:34:24 ---svakih maks 4 tkm se zamijeni ulje i filter makar pise po manualu svakih 6..

--- Kraj citata ---

Ne vidim poantu... ako ga ne troši i naravno stavio bi malo kvalitetnije ulje, par desetaka kn skuplje

--- Kraj citata ---

poJenta je u tome da je 5w40 ulje već u startu dosta rijetko i mašina se vrti na ne baš niskim okretajima + to da dok je hladan skuter oće malo i benzina proć u krater pa sve to skupa utječe na trajnost agregata i vitalnih dijelova,nebitno o tome dal ga mašina troši ili ne..naravno da nije dobro ako ga osjetno troši.
pa sad ako i dalje ne vidiš pojentu (ja ju vidim iz iskustva u radu sa 4t agregatima) onda ti mijenjaj i na 10 tkm ulje al ako bude posljedica nemoj se čudom čudit ili 'pljuvat' proizvođača.
ulje je najbitniji faktor za zdravlje motora,ako po sezoni se i napravi tih 4tkm onda to i nije neka investicija s obzirom na to da ga ide 7dcl što bi u prijevodu značilo pedesetak kn..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju