Općenito > Maxiskuteri

Aprilia SCARABEO 200 i.e.

<< < (25/49) > >>

SuperHik:
Scarabeo ima jednu nenadhebivu stvar... ispod noga se da nakrcat gro toga... beverly ne može primiti takvu vrstu "tereta" :-)  to je bio razlog zašto sam duuuugo liberty-a vozio

steeef:
da,al zato ispod sica scarabeu ne stane ništ,jedva jet kaciga bez vizira

SuperHik:
E da i to je istina... ali prelaskom sa liberty-a to je ogrooomno... pozadi imam kappu 37L i stane integralna i ženina jet-ica :-)

bobetko:
Pitanje @SuperHik i @sski01:

Vidim da duže vrijeme vozite SC200ie.

Koliko ste zadovoljni?
Kako se ponaša na otvorenoj cesti - da li se osjeća nedostatak snage npr. na brzim gradskim i prigradskim prometnicama?

Možda su pitanja bzvz  :dontknow: , ali nemam nikakva iskustva pa su mi vaša mišljenja vrlo zanimljiva. Tim više što mi ni probna vožnja od 10 - 20 km neće dati tražene odgovore jer nemam što / s čim usporediti ...
Ovako mi se čini da bi kupnja novog SC200ie bila glas razuma, a kupnja polovnog Beva  :love4:

:cevru:

steeef:
tu sad trebas sam odlucit koi bi radje,koi ti je ljepsi i prihvatljiviji..
uglavnom sc200 je osjetno slabiji naspram 250 beva,najvise u medju ubrzanjima i samom ubrzanju a i u krajnjoj nest kolko sam usporedil po satovima..
obadva su stabilna i dobro se voze posto imaju velike kotace mada je beverli bolje balansiran,sc200 kod udara vjetra jako baca prednji kraj ljevo desno mada inace se dobro drzi,ovjes dobro upija neravnine i krivine na cesti..bev je u tom segmentu takodjer bolji i elegantniji ali je i visa klasa skutera u visem cjenovnom rangu sa razlikom u cijeni od 2 som a eura..sve u svemu sc200 je dosta povoljan s obzirom kaj nudi i kak se skuter ponasa..jeina zamjerka je kaj nema serijski ugradjenu bocnu nogaru..
agregat pouzdan i stedljiv,samo 7 dcl ulja ide kod izmjene a to je pola litre manje nego na bevu i 250 agregatu..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju