Općenito > Maxiskuteri

Aprilia SCARABEO 200 i.e.

<< < (24/49) > >>

veruda:
imao sam dva piaggio kineza i kvaliteta je neupitna. kada sam kupovao ovaj bio je i scarabeo 200 u opcijii. presudila je veličina (tj. manina) i malo jači stroj. dosta sam vozikao scarabea i odnos uloženo - pruženo je sasvim korektan.
ako netko misli kupiti to poslije 300 nemre, ali za preći sa 50 ili 125 je sasvim pošteno.

bobetko:
Pozdrav ekipa!

Jedno pitanjce tipa "ili - ili"  :icon_biggrin:

Tri mjeseca vozim Liberty 50 2T. Kupljen da bi se mogao lakše parkirati po gradu (ST) i prelaziti relacije od 1 - 2 km. Sad su apetiti malo porasli. Shvatio sam da mi  treba jači (brži) skut za relacije 20 - 30 km oko Splita (Trogir - Omiš - Dugopolje).

I sad pitanje broj 1.: Kupiti novi Scarabeo 200ie (cca 26.000 kn) ili polovni Beverly 250 - 300 ccm u rasponu cijene 22 - 28.000 kn???  :dontknow: ???

Da prostite, Japanci, Koreanci i ostali mi nisu želja ....  :sad3:

eladio:
rabljeni , sigurno mozes naci dobar.. i zasto samo piaggio?  :icon_biggrin:

iako za taj iznos si se priblizio i vecim novim skuterima kao sto je yamaha x-city  :headbang:

bobetko:

--- Citat: eladio - 09 Srpanj, 2013, 13:11:15 ---rabljeni , sigurno mozes naci dobar.. i zasto samo piaggio?  :icon_biggrin:

iako za taj iznos si se priblizio i vecim novim skuterima kao sto je yamaha x-city  :headbang:

--- Kraj citata ---

... jer imam čudan smisao za estetiku  ;D :toothy12:

Šalim se, Beverly me baš vuče k sebi. Opcija sa Scarabeom me vuče jer mogu vratiti Liberty u dućan i nadoplatiti, a da pri tom skoro ništa ne izgubim.
Znači novi Scarabeo ili polovni Beverly slične vrijednosti - pitanje je sad!

steeef:
beverly je ljepsi,jaci i 'bolji' neg scarabeo al s tim i nest vise trosi (nebitno i neznatno)..
prostraniji je i meni se puno bolje vozi neg scarabeo mada scarabeo je odlican akuter za tu lovu kolko kosta nov u ducanu  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju