Tehnički kutak > Tuning skutera
Aprilia SR 150... izgubila snagu odjednom i crkla...
Krompirko:
imao si pravo...
mislim, sa ovakvim stvarima se necu zajebavat... sad cu sredit skuter da bude glanc ko nov...
pitanje, imam li sad pravo skinut kilometražu i tvrdit da je nov, jer motor će praktički biti novcat, odnosno svi dijelovi koji se habaju...
sad predpostavljam nakon ovoga ide razrađivanje mašine... ( ne forsirat full gas )
igor.sb:
--- Citat: Laki - 26 Veljača, 2008, 09:55:20 ---
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 26 Veljača, 2008, 01:06:36 ---@alfa-a jbg to nisam racuno,ja to nebi radio ispod 1000kn,ima puno posla
@igor-a bila je negdje rijec da je za njega kit tak oko 1800kn posto je zracnjak,a za sp180 je cca 2200(+/-) ovisi o trgovini
--- Kraj citata ---
Krivo, 172 ac je 2200kn, zvao kralj trolova(Igor.sb) :toothy12: jucer Global u Splitu
Na scooter centru 270 eura
http://scooter-center.com/catalog/product_info.php?products_id=3305&cPath=5_49_310_4357
--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12: :toothy12:
..::IVKULJA::..:
@ krompirko,iznenadio bi se kako bi motor isao sa 172 i vecim karbom;) ako ti pare nisu problem ovo ti je moja preporuka
MARINO:
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 26 Veljača, 2008, 15:15:02 ---@ krompirko,iznenadio bi se kako bi motor isao sa 172 i vecim karbom;) ako ti pare nisu problem ovo ti je moja preporuka
--- Kraj citata ---
To je istina al onda bi trebo jos i multivar,pa deltu..pa bla,bla...al moze i bez,ugl zasto filter mora bit malosi,das 299kn za ime,kupi zicanu gljivu za 80kn i probaj je zastitit s necime da neide prljavstina,meni je isto prednji i far sletio dole kao i na svim sr-kama,al malo maste i da vidis kako stoji,ko nov a kostalo me 0kn...
Mr J:
kupi od cone4u termo grupu, radilicu i lezajeve te semeringe obavezno kupi nove... (ista je radilica na sp180 i sr150), mikroremen takodjer novi ili eventualno ako ces sam raditi mjesavinu ne treba ti mikroremen... :icon_thumright:
Ali pazi na 2 stvari da lezajevi nisu no name, nego da su ili NTN, FAG, SKF, SRN, KOYO... jer znaju uvaljivati neke no name kineske lezajeve koji nisu dobri...
za semeringe takodjer obrati paznju da su kvalitetniji (CORTECO) To su jako vazni dijelovi jer ako ode lezaj onda opet ti odlazi cilindar, klip, glava, radilica, a sada vidis koliko to dodje...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju