Tehnički kutak > Tuning skutera
Aprilia SR 150... izgubila snagu odjednom i crkla...
Krompirko:
servis je sve vec narucio i danas se to treba sastavljat... cone4u nisam mogao cekat jer bi mi tek oko ponedjeljka poslao, pa sam nasao od nekog drugog termo grupu...
apsolutno sve oko radilice i u radilici je kupljeno novo osim klipa i cilindra jer to za SR150 novo nije bilo dobavljivo, inace bi i to novo uzeo.
eto toliko o tome...
kupljen je i remen uljne pumpe ali sve si više kontam da ću sam mješati ulje osim ako ne postoji neki način da saznam ako i kad pukne remen da se ne bi opet ovo dogodilo...
iako, sad cu imat vjerovatno garanciju na ove dijelove tako da me libo taki u jednu ruku što se remena pumpe tiče...
3alfa3:
--- Citat: Krompirko - 28 Veljača, 2008, 10:30:56 ---...neki način da saznam ako i kad pukne remen...
--- Kraj citata ---
Radi sam mjesavinu jer nema nacina da znas da li je remen citav dok ne bude prekasno.
Mr J:
sumnjam da daju garanciju na remen... mozda dobis kakvu garanciju par dana... :icon_thumright:
noky007:
Mojem frendu ovih dana isto cviknuo sr a toci full sintetiku!!!Kostalo ga 1000kn rabljeni klip i cilindar!!!Od sad mijesa rucno:)!!!Nazalost uci na svojim greskama!!
Hrga:
--- Citat: noky007 - 04 Lipanj, 2008, 17:29:07 ---Mojem frendu ovih dana isto cviknuo sr a toci full sintetiku!!!Kostalo ga 1000kn rabljeni klip i cilindar!!!Od sad mijesa rucno:)!!!Nazalost uci na svojim greskama!!
--- Kraj citata ---
kao prvo te smanji dozivljaje s tim upitnicima deres se kao neki kreten :laughing6: :laughing6: :laughing6:
kao drugo vidis koliko je ova tema stara? otvori si novu :laughing6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju