Tehnički kutak > Tuning skutera

Aprilia SR 150... izgubila snagu odjednom i crkla...

<< < (11/14) > >>

MARINO:
bila se prodavala masina od sr150 sa 10000km za 200eura...PRODANO steta...trazi tako nesto jer ja ovo nebi ni radio,ocito da je puko remen uljne pumpe i onda otislo sve u k**ra* sad sam ja nedugo popizdio i sutiro mjesalicu van pa sada sam pravim mjesavinu pa sam mogu bit na miru,dec i pol ulja na pun rezervar ilitiga pola deca na svake 2l i to je to...
savjet:stavljaj bar sheell ulje u njega,54kn litra,ne mozes bas dvotaktol bogte
a steta stvarno,nebi ovo nikome zelio...  :sad1:

..::IVKULJA::..:
@alfa-a jbg to nisam racuno,ja to nebi radio ispod 1000kn,ima puno posla
@igor-a bila je negdje rijec da je za njega kit tak oko 1800kn posto je zracnjak,a za sp180 je cca 2200(+/-) ovisi o trgovini

Laki:

--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 26 Veljača, 2008, 01:06:36 ---@alfa-a jbg to nisam racuno,ja to nebi radio ispod 1000kn,ima puno posla
@igor-a bila je negdje rijec da je za njega kit tak oko 1800kn posto je zracnjak,a za sp180 je cca 2200(+/-) ovisi o trgovini

--- Kraj citata ---
Krivo, 172 ac je 2200kn, zvao kralj trolova(Igor.sb) :toothy12: jucer Global u Splitu

Na scooter centru 270 eura
http://scooter-center.com/catalog/product_info.php?products_id=3305&cPath=5_49_310_4357

Krompirko:
sad cekam samo da se javi cone4u, poslao sam mu PM, ima termogrupu, a ja je zelim kupit i to podhitno...

sve zajedno sa njegovom termogrupom i rukama majstora, popravak nece biti preko 3000 kuna, dok recimo da stavljam malossi, onda bi tu islo i sljedece:

1500 kuna skuplja termogrupa
600 kuna veci karburator
300 kuna malossi filter

i dovelo bi me do cifre 5400 kuna

a osim tih problema, motoru su sjebani nosači za prednji far, jest da je učvršćen žicom ali to će se do tehničkog pregleda morat mjenjat.. što je još 250 kuna i onda stražnja guma još 350 kuna i akumulator je crko što je još 150 kuna...

sve zajedno kad bi sredio motor je preko 6000 kuna, da bude praktički ko nov...

sva sreća da su maske glanc čitave ne ogrecane... ali eto...

60% cijene motora može otić samo na popravak...

stoga mi je ipak koliko god zvučalo isplativo, zapravo ne isplativo uzimat 172...

ništa....

gumy:
ja bi ti preporučio da si sam radiš mješavinu.... pogotovo nakon ovoga

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju