I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Gdje mogu nabavit ovu iglu ako tko zna? na scooter-center ni na scooter-attack ju nemaju, po zadru po ducanima ni neznaju sto je to ni cemu sluzi a kamoli da mi prodaju... jedino sam vidio da ju na S.I.P. imaju ali mojskuter webshop ne radi preko sipa, jeli znate gdje i kako mogu to nabavit? treba mi stvarno hitno
Ne mogu vjerovat da se ta igla ne moze nac ovdje na forumu. Barem sam ja "obratio" njih 10tak da predju na W7 iglu sa W16, a sumnjam da su bacili te igle...
daj objasni, zasto se ja onda uopce mucim naci tu w16 iglu? daj obrati i mene pliz jer imam standardnu w7 hahhahahahah!! i kazu mu da nemogu to dobro nastelat na gljivu, a i cinilo mi se da nemogu...
stage6 pro racing, tp nardo od haca sa mina na peug preraden... dellorto 19mm i polini zicni airbox.. dakle treba mi w16 sa diznom 105?+ stage 6 usisi i lamele, vario kvacilo bla bla, rolice 4.5g
dobro znaci u svakom slucaju moram si stavit w16 iglu? narucio sam onaj set igala, i imam sve do w12 i w25 cemu ta w25 sluzi?! i narucio ocito krivi set dizni onda :/ .... narucio od 100 do 120 dizne hh
Probaj sa 100, mozda bude OKNe znam napamet igle, ali pogledaj tablicu pa vidi:http://www.thisoldtractor.com/gtbender/dellorto_slide_needle.htm#gtb_slide_needle_specifications_for_phbg_carburetors_-w_slides-EDIT:W25 ce ti vjerojatno biti neupotrebljiva jer je bitno siromasnija od W7
vidim samod a je w25 slicna w16 osim sto je deblja puno na dnu dolje 1.00 naprema 1.80hmm a ja se ne razumijem u igle pa nekuzim cemu koja debljina/duljina sluzi..
vidis ja imam problem sa w7 iglom i diznom 100 sto na punom gasu tj vec negdje malo prije polovine gasa se gusi jako se gusi i ovaj setup nemoze prec 60kmh
isto sam bio na w7 pa mi se čini da je prebogato bilo
daj neko opet onu tablicu sa iglama