Općenito > Maxiskuteri
tuning Xciting 250
igor.sb:
--- Citat: x250 - 31 Srpanj, 2011, 17:06:32 ---čitao sam, jedan moj poznanik je pisao o njima na kymco forumu da su isto likovi koji nemaju pojma šta rade pa tako da sam tu opciju isključio i prije nego sam pomislio ići tamo.
--- Kraj citata ---
inace kolak je decko s velikim znanjem sto se tice tuninga skutera vec dosta godina , obicni servis da li treba uopce spominjat?
ne znam cudno m to malo
x250:
stvar je ovakva kao sto sam i napisao u svom prvom postu imam znaci serijala skuter sa ugrađenim malossi multivar-om i naravno zuta opruga za kvacilo koju sam dobio u kompletu (trenutno su rolice 20g serijala koje sam dobio uz variomat) i zasad sve ok, ubrzanje nesto bolje od serijale ali mislim da je max brzina malo opala...dali se da sta napraviti jos sa kvacilom ili je to, to??? :help:
x250:
što se tiče onog naraku kita, skužio sam da bi to bilo totalni promašaj i bačen novac uzalud, razmišljao sam, čuo sam se sa Serdarevićem iz Zadra ima on neki spuh za 4T skutere i cijena je oko 1400-1600 kn. Neki tu pričaju o oprugama na kvačilu, mekše, tvrđe...itd ako ne'ko zna nek mi malo bolje objasni to s oprugama i dali se da išta napraviti da se dobije nešto još na max brzini ili bar da se smanji RPM jer sad ga šiba dosta u crveno koje počinje na 8000
ima li netko tu da se zajebavao s time i ima li kakvih iskustava, svaka pomoć dobrodošla...
JogFromYamaha:
nikakvi kitevi tebi netrebaju samo variomat i fino ustelati
x250:
šta znači fino uštelati?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju