Općenito > Maxiskuteri
tuning Xciting 250
x250:
našao sam kit od 300 ccm za 300€ ali me zanima koliko mi je to pametno ugraditi u skuter i koliko ga to može opteretiti, mislim na sigurnost skutera i trajnost motora?
dali je uz to trebam uzeti i neki karbi jači, spulju jer čitam svugdje pišu kad tuniraju 50-ice da je to osim kita i spulja veći karbi...itd
trenutno na skuteru imam malossi multivar ali me nekako privlači i taj kit, nemam pojma ništa o tuningu zato molim ekipu koja zna da mi objasne nešto više o tome i koliko mi se to isplati, jer kakva su vremena teško je da ću moći uzimati nešto jače...
mrcina:
to je za 2t kod 4t 250/300 razlika je u cilindru i promjeru za njega sve ostalo bi trebalo biti isto barem je tako kod talijana ali ovo je kymco pa su moguča i veča odstupanja znači veči troškovi, prvo se raspitaj kod servisera pa tek onda kreni u posao da se nebi prezaletio i niš uradio..
x250:
imaš koga za preporučiti jer ovo gdje sam ja dosad išao na servise...katastrofa više s_ebu nego što naprave a uredno ti naplate :help:
mrcina:
koji dio zagreba je u igri
x250:
ma svejedno mi je koji dio zagreba samo da je mehaničar ok i da napravi ono što naplati
ne tražim da mi netko servisia skuter za 50 kn nego da ako nešto naplati da to bude ok i da stoji iza svog posla :notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju