Općenito > Maxiskuteri
tuning Xciting 250
mrcina:
ne nego pitanje je bilo u kojem dijelu zagreba si ga servisirao. jer po poziciji znam onda koji je servis.
x250:
ako malo bolje prosurfaš po forumima vidjet ćeš da su nažalost svi kymco servisi po Zg-u na lošem glasu što je stvarno žalosno, nemožeš se u nikoga pouzdati a očekuju da servisiraš skuter u ovlaštenom servisu. ja sam isto za ovlašteni servis i servisiranje bar ove redovne servise...izmjena ulja i filtera. j.bo 200-300 kn ali si donekle siguran (ili bi u najgorem slučaju trebao biti siguran) da ti je skut pregledan i napravljen servis za ono što si platio a ne da odeš kao ja izmijeniti zadnju gumu na skuteru u ovlašteni servis jer ti se neda doma u garaži zaje... oko toga a ekipa ti sve to složi za 100-tinjak kn i "siguran" si jer kao ideš u "ovlašteni servis" i onda ti zaborave dečki zašarafit zadnju vilicu i puste te da tako odeš doma... :icon_scratch: prestrašno što sam doživio tek nakon toga kad sam se vratio da im reklamiram radove...nebi tamo više otišao ni da mi potpišu da će mi servisirati skuter doživotno besplatno. kakva neljubaznost prema klijentu, kakvo izvlačenje na radove...itd
igor.sb:
A kolak?
Kolak Sport d.o.o.
x250:
čitao sam, jedan moj poznanik je pisao o njima na kymco forumu da su isto likovi koji nemaju pojma šta rade pa tako da sam tu opciju isključio i prije nego sam pomislio ići tamo.
mrcina:
čuj sa 250 na 300 baš i nije neko povečanje snage da se zajebavaš u vlastitoj režiji.
bez obzira na sve ja bih namjerno otišao u servis i po plačanju računa tražio garanciju za odrađeni posao.
ako se što desi da imaš koga jebavati.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju