Općenito > Maxiskuteri

tuning Xciting 250

<< < (4/7) > >>

JogFromYamaha:
to znaci da je jedini problem koji ti imas prenos i fergazer
znaci da ustelas prenos da dobro vuce s tuning variomatom i smjesu optimiziras i to je to
nema potrebe čunat 250cc masinu a i bacanje je para
ako te bas tako jako svrbi kupi neku 500cc masinu pa opali swap
a spuhovi su bacanje para

steeef:
s nikakvim sedarevicem nebudes dobil niti krajnje niti snage opcenito i to je bacanje para.
ustelat vario i toe to.
provjeri dal se dize remen do kraja u varomatu.

x250:
variomat već provjeren i ide remen do kraja...bas sam jucer promjenio rolice pa sam malo pogledao i ispuhao sve ispod dekla...

JogFromYamaha:
onda snimi da vidimo ne vjerujem da ti je 250ka spora i da se vuce
osim ako nisi prije vozio 600cc motor i naucen si u 8 sekundi biti s 0 na 200

x250:
pa nisam ja rekao da se vuce i da je spor nego da bi htio dobiti nesto vise ako se moze, zato i pitam ljude tu na forumu koji znaju i imaju iskustva s tim jer ja nemam nesto previse, nisam vozio prije nikakvog R-a i nebrijem da mi skut  treba ici 2 glave nego me zanima dali se da izvuci i koliko iz 250-ke jer sad sa serijalom svega osim malosi variomata ide nekih 120-130 (po njegovom satu...) jel to to ili se da mozda jos malo izvuci iz njega jer putujem dosta s njim, prije 10-ak dana sam se vratio s mora a dosta putujem na relaciji zg - vt pa mi je ono voznja preko 100 km/h onako malo preturažna što bi se reklo jer je već blizu crvenog ako ne i u crvenom vec.
mozda je malo premal skut za tako nešto,a? još imam bocne torbe  pa dok ja to sve natovarim, vidi se na slici profila...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju