Tehnički kutak > Injection
Ditech se gasi dok radi na leru te slabo pali!
Aprilia maniac:
--- Citat: Tadr3 - 26 Srpanj, 2011, 18:10:23 ---a mogao bi i serijski ecu probat, mozda i mene jebe nesta
--- Kraj citata ---
a probat cu ja i njega zato sto mi se u dijagnostici kad je upalim na njemu pokaze greska 20...ovaj neki heat indicator,a u njegovom podnaslovu pise ECU died pa cu svakako i to probat...
pa jesi li i ti probao dijagostiku pokrenit pa ti mozda i pise da je problem u tome ili u kompresoru? :icon_scratch:
Tadr3:
nisam, budem probao
Aprilia maniac:
s obzirom da mi se u dijanostici pokaziva samo ova greska:
20 Error in heat indicator
- cable that is connected to
instrument is damaged
- ECU died
- check or replace
- replace or reprogram
onda sam ja danas sam skinuo ovaj indikator topline i on radi...sad mi je ostao samo ECU za provjerit pa cu vidit sto cu....a i nekad mi se dogodi na satu da mi se ona kazaljka od temperature digne al to se dogodi tek kad se motor skoro pregrije...isto tako mi se dogodi i sa onom kazaljkom od goriva,kad dam kontakt,ona pokaziva tocno koliki ima goriva,a kad upalim motor i dam gas ta kazaljka se odma smanji i padne na dno i pali mi se rezerva iako u motoru nekad ima i 4-5 litara bez razloga...jel to moguće da mi se svi ti problemi događaju zbog tog ECU-a? :help:
Tadr3:
:dontknow:
Iwo SR Tuono:
ako ti treba ecu imam ti ja dva komada, jedan sa ditecha 2001, jedan sa 2003 i jedan od MALOZIJA :laughing6:
moguće je da je zbog ecua, ja sam radio jedan ditech s jednim ecu ne pali opće a s drugim pali bez beda :o
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju