Tehnički kutak > Injection
Ditech se gasi dok radi na leru te slabo pali!
Iwo SR Tuono:
šta će ti dijagnostika kad imaš mene, probaj drugi cdi i ako je krepo imaš kod mene 2 komada po spešl cijeni
ide pia gore i najbolje rješenje je amortizer od gp1, i to ću ja napravit jer mi ionako treba amort pa ću ubit dve muve jednim amortizerom
Aprilia maniac:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 26 Srpanj, 2011, 11:40:49 ---vrijeme je za novi CDI ili bar probat drugi
--- Kraj citata ---
hmm izgleda da nije CDI...frend mi je posudio svoj koji je ispravan a opet ista stvar...rekao mi je kako da resetiram dijagnostiku na kompu,i ja sam je resetirao i sad mi pokaziva samo jednu gresku...20 puta blica,a to mi znači ovo----->
20 Error in heat indicator
- cable that is connected to
instrument is damaged
- ECU died
- check or replace
- replace or reprogram
a sad jel tko zna gdje taj " heat indicator" stoji ? :dontknow: :help:
Aprilia maniac:
--- Citat: Tadr3 - 25 Srpanj, 2011, 13:30:04 ---mene iso jebe prvo paljenje, verglam 2-3 sekunde i onda ko da ce upalit pa pustim i onda samo taknem gumb i upali... wtf? ak jednom upali onda sve ok... brijem da mi kompresor ne dihta dobro i da pusti pritisak nazad, ili kroz diznu...
--- Kraj citata ---
evo i ja bas gledam taj kompresor...danas uopce nisam palio motor...a kako ste vi rekli da vas mozda pusti pritisak nazad,a meni motor nije radio pola dana,i vidio sam da ja uopce nemam pritiska u onoj cijevi sto spaja kompresor i injector,nema nimalo zraka u njoj...jel to dobro da on preko noci pusti van sav taj pritisak iz cijevi koji je skupio u voznji dan prije :icon_scratch: :dontknow:
Tadr3:
neznam tocno... meni je crijevo mekano par min poslije gasenja
Tadr3:
a mogao bi i serijski ecu probat, mozda i mene jebe nesta
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju