Tehnički kutak > Injection

Ditech se gasi dok radi na leru te slabo pali!

<< < (9/17) > >>

Aprilia maniac:
Ok provjerit cu ja vec nekako jel mi taj ECU oštećen ili nespravan pa se javim ako je do njega..

a jel ima razlike u njima ako je jedan 2001 a drugi 2003? jer sam čuo da neki ECU-ovi ne dopuštaju prevelike okretaje ni kad im se skine blokada... a onaj moj ditech je 2002 g pa sad neznam koji bi mi bolje odgovarao ako su razliciti i ako mi je do njeg problem uope...

e i da imam još jedno pitanje, svi vi koji imate ditecha, kad okrenete ključ, koliki vam dugo pumpa vrti prije nego što se ugasi? meni vrti po desetak sekundi nekad a ja sad neznam dal bi toliko ona trebala vrtit kad upalim kontakt?  :icon_scratch:  :help:

Iwo SR Tuono:
meni ej vrtila max 4 sekunde, a vidio sam da na purejetovima i ostalim ditechima vrti i po 10  :o

očito sam bio jedini s takvim slučajem

Zeljac:
palio ti je tak dobro jel si imo dobar regulator pritiska goriva i dobar kompresor  :toothy3:

Iwo SR Tuono:
znači moj ditech je bio najzdraviji na celom planetu  :toothy10: :toothy10: :toothy10: :laughing6:

Zeljac:
pa ja neznam moj pali isto ko avion i ide stvarno super ali nikak mi ne ide ono trokiranje kad se vozim duze vrjeme pol gasa pa dam gas pa krene pucat na spuh eto samo to me jebe da me to ne jebe ja sam prezadovoljan :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju