Tehnički kutak > Injection
Ditech se gasi dok radi na leru te slabo pali!
Aprilia maniac:
pozdrav svima!
imam ovakav problem... nedavno sam u ditechu mjenjao radilicu,valjke,karike,lezajeve radilice i injector... to je sve novo kupljeno i stavljeno na njega... i sve je bilo super nekih 1000 km,motor je bez greske radio,palio, vozio i sve...
I onda su mi se odjednom poceli događati razni problemi :(
Kad je hladan upali mi tek iz treceg,cetrvtog pokusaja verglanja ili tek kad dugo drzim alnaser upaljen (znam da to nije dobro za alnaser al drugacije mi nekad nece upali)
U vožnji motor radi bez greske,ubrzanje i sve...uhvati mi preko 105 u krajnjoj brzini...:)
Al kad jednom stanem sa njim pojave mi se dodatni problemi, ostavim ga da radi na leru i on na leru radi 2-3 sekunde i tad se ugasi sam od sebe (tako je i dok je hladan), a kad se ugasi sam od sebe vise nece upali NIKAKO... I opet ja moram verglat alnaserom 5 min da upali kao i po obicaju.. :-[ :'( al kad ga normalno ugasim nekad upali iz prve a nekad isto nece...! dal netko zna u cemu je problem ??? :help:
Zeljac:
jel si probo svjecicu promjenit vjerojatno te zajebava regulator goriva
Tadr3:
--- Citat: Zeljac - 25 Srpanj, 2011, 12:56:18 ---jel si probo svjecicu promjenit vjerojatno te zajebava regulator goriva
--- Kraj citata ---
usisne lamelice po malim okretajima se ne zatvarajau dobro, a i zato ga je tesko upalit...
zakaj svi vasi diteki idu 105, moj 85-90 ak povuce
Aprilia97:
krivo sam napiso...ne obadirajte ovu poruku..ispričavam se svima
Tadr3:
--- Citat: Aprilia97 - 25 Srpanj, 2011, 13:07:10 ---naštelaj si malo gas....digni onaj klipić na karbu... kako daješ gas on se digne,kako puštaš gas on se spušta... i naštelaj ga da ti se skuter ne gasi u leru,a opet da ne nabija jako gas u leru
--- Kraj citata ---
ahahahaaa
:toothy9: :toothy12: :toothy9: :toothy12: :toothy9: :toothy12: :toothy9: :toothy12: :toothy9: :toothy12: :toothy9: :toothy12: :toothy9: :toothy12: :toothy9: :toothy12: :toothy9: :toothy12: :toothy9: :toothy12: :toothy9: :toothy12: :toothy9: :toothy12: :toothy9: :toothy12: :toothy9: :toothy12: :toothy9: :toothy12: :toothy9: :toothy12: :toothy9: :toothy12: :toothy9: :toothy12: :toothy9: :toothy12: :toothy9: :toothy12: :toothy9: :toothy12: :toothy9: :toothy12: :toothy9: :toothy12: :toothy9: :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju