SS forum je zatvoren, nema primanja novih članova..
nisam znao za to...
ma nije zatvoren, ivanm je (pijan)
pa evo vpucko se regao prije 10 dana, i bas gledam clan maxx regan prije 5 dana
a nije zatvoren neg se traži malo previše info da se regaš i + kaj moraš znat tam nekog od članova starijih da potvrdi za tebe da neš' sranja radit, jer ima hrpa balavurdije koja poberu drvo bannana pa se regaju 124234 puta pod raznim nikovima i opet ispočetka kenjave pa je adminima to dopizdilo...
da je forum bio u qurcu neko vrijeme i to jako- to stoji... al aj sredili su se malo u zadnje vrijeme , napreduju... al to je tak kad coky-a rijetko ima... nema čovjek više tolko vremena uz faks curu i piskaranja i vozanja za moto klub sa ludim djedom
a ovi ostali nisu bas najstručnije osoblje (čast iznimkama - flegma recimo, i marko) ... al' u principu stara kvalitetna ekipa tog foruma se razvodnila, razišla, odrasla itd. ...ostalo nas sam par kaj se trudimo opstat među hrpom nadobunih klinaca koji misle da su se rodili najmpametniji i sve znaju... to je otprilike to
neg... daj recite kaj točno sve traže za registraciju i koji je postupak- ja ne znam jer sam odavno regana.... pa da otvorim topic tam da to malo raspravimo i možda nekaj postignemo po tom pitanju sa upravnim organima LOL