Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 13 Gostiju pregledava ovu temu.
izvini na offu ali sa tim tipom sam imao milijun problema... to je inače "ovlašteni" piaggio servis, a on je jedini zaposlenik, odvezao sam motor na servis, uzeo mi je 210kn za radni sat, nakon pola sata motor crkao... vozio 3 puta na reklamaciju, svaki put je bio nadobudan i pretjerano pametan... neki dan sam naručio dio, kaže lik nazvat će me kad stigne, nakon 2 dana ga zovem on nije ni naručio dio.. uopće toliko nezainteresiran i mlatimudan da nije normalno... nabijem i njega i servis
otici cu u Moto Violu sutra ujutro,ako tamo nema onda nema nigdje,ali sam tamo u vise navrat kupovo i sve se moze naruciti pa valjda i taj cok,a ako nemoze bacit cu motor u picku materinu jer mi se vise neda sa njim zajebavati.
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
neces ni kod njih naci taj čok,to se mora naruciti ili naci polovno da neko prodaje...EDIT:jos nije upalio skuter ili?
ja vozim vec pola godine bez coka i skuter pali bez problema, postelaj taj karburator samo
E kada nitko nije htio na voznju, otiso ja sa Curom do Batine i pokisao u povratku, ali se isplatilo Nego nadam se da skoro bude jos koji meet, da se upoznamo.
nasao bi cok jedino ako je 21 serijski karb, pa povuce iz piaggio katalogaa posto nije, nema boga da ti to oni nabave
pa u petak je meet brate,navecer jos cu javiti vrijeme i mjesto di cemo se naci.
pa klupice su inače mjesto gdje se okpuljamo,preporucio bi ti da se nademo u 8 na klupicama jer neki dečki dolaze iz vukovara,valpova...pa da ne bude prekasno a ni prerano...ps.viđamo se
daj covjece, tamo di kupis gumu rado ce ti za dzabe zamjeniti.. ja sam znao sam sa 2 sarafcigera mijenjati gumu
stigao je spuh,doci cu sutra ako stignem ali nisam siguran ili u srijedu