Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.
Aj i ja! Da upoznamo nepoznate!
ja u ned nema sanse da dodem jer nemam auspuh,spulja bi mi trebala doci u pon/utorak ako sve ide po planu...skut mi nije regan,i zmigavci mi ne rade ako bude neki drugi dan onda cu doci,samo moram napraviti skuter nmg bez zmigavaca ici,reg me ne brine toliko jer sam platio osiguranje...
e pralas nece motor da mi upali,gumy mi jucer stavio neku sajlu na cok i reko kad god nece da pali da povucem tu sajlu i sada bio na kavi sa legom i tjeo ici kuci a ono nece da pali ae molim te ak ti znas jel bi mi tjeo doci napraviti,posto je gumy danas oso na more,ae molim te neznam sta da radim vise popizdit cu.
malo je problem sto ja ne zivim bas u centru osijeka a i trenutno nemam prijevoz...jesi povukao cok,tj. "sajlu"?
gle ja povucem to sajlu i motor radi sekundu i odma se ugasi,
kada upali,brzo spusti cok i daj malo gasa...nije problem to srediti,mozda je samo saraf zraka problem...samo sto ja nmg doci jer sam izvan centra,nemam prijevoz i jos radnim nocnu smjenu dns
ae oces sutra doci,das mi svoj broj na Pm,pa da mi napravis to molim te brate ,pomagaj,e majke mi zaplakat cu kolko mi muke stvara taj motor.
sutra nisam u osijeku prijevoz mi je jedino skut kojem fali auspuh,kada mi dode auspuh onda mogu svratiti pa da pogledam
a jel bi mogo u nedjelju,pa dodes biciklom iz kojeg si ti dijela osijeka.
auu biciklom da zamrem ja sam cvjetno naselje osijek
cvijetno naselje to rtf ili
ne nekod briješća
ok,ae onda mi se javi u pon ili uto kad napravis spuh,pa cemo onda srediti meni,ae hvala ti,pa mi se onda javi preko PM.