Znači izađe me oko 450-500kn komplet. Pa nije toliko ni puno.
Još jedno pitanje, serijski airbox i dizna?
Ili treba mjenjati diznu i filter?
Ako da dizna 88 jel to okej (pošto imam takvu negdje doma)
airbox je dovoljan, samo ga otvori i na ulazu imas jedno suzenje, njega izvadis i to je to. za gljivom jednostavno nemas potrebe, jedino ak oces da se cuje i da cesce cistis i stimas karb. dizna 88 je sasvim dovoljna
NRG je druga prica! Danas smo ja i dvojica pajdaša prešli 150 km otprilike! Užas,leđa bole dosta,al vrat ubija!
nrg ima preudoban sic, kontam da bi s njim mogo bez problema napravit turu od 200km bez stajanja
kolko sam skuzio nisu svim baotianima sicevi tolko neudobni, istina da ima onih koji su ko od drveta napravljeni, al sam naletio i na nekolko njih koji su puno meksi. mislim da je vasih 150km ipak bilo bolje od nasih 300 u 2 dana na baotianu XD
Ja svog kad san doveza sija prijatelj od 105kg i preko rupe popucale spojke plastika straga oko rezervara...i sad se odvajaju kad neko sidne
Udobnost 0... al sta je tu je
to se rjesi tako da izvadis sic i na rezervar di dolazi plastika od sica stavis neku dasku ili nesto dovoljno tvrdo da se sic ne savija previse prema dolje kad neko sjedne. kad to napravis zaboravit ces na problem pucanja zadnjih plastika