da da to je ako je sve po planu a kad ne ide???kad moras cukati ko sivonja kombinirkama,papagajkama,pa opet ne ide!!!???pa onda malo svasaj osovinu da je produzis,da je mozes bolje zahvatiti,pa sistemom radapcigera mic po mic cukaj van sa lezaja,sljedeci put cu vas zvati da mi to napravite kad je tako idealno a ja cu zuju natezati i samo sutiti!!!dobiti cete i vi,al najprije rad-a onda tek zadovoljstvo!!!ne znam napisao sam u prvom postu da posjedujem i jedne i druge grupacije agregata,al neke stvari mi se stvarno ne svidjaju na piaggiu i njihova rjesenja!ne blatim nikoga,drago mi je da svi mozemo nesto voziti,vremena su teska,ali...da moj najdrazi skuter(jedan od njih-mislim na dragstere)nema piaggio agregat bio bi puno sretniji!nekako mi taj piaggio,ne znam sam taj aluminij na prvi pogled djeluje mekano i nekvalitetno,sarafe neko kaze,moras imati sve na deklu inace pucaju blokovi!???ok znam da po ps-u moraju biti,al da me sad mora biti strah kad ga stelam ili nesto oko prijenosa,da ne mogu imati zasarafljeno deklo sa imbusom-dva,to mi nije jasno!mikro remen na piaggiu!?
?cemu???nije li sretnije i bezbriznije rjesenje minarellija???sad ce neko rec iscupaj uljnu pa radi sam mjesavinu!??,,nece ici jer ja zelim recimo da bude sve pic-pic.ne pojmljivo mi je to!etooooo......