Bas tako svi stariji auti Audi 80, golf 1,2 cak i 3 i ostali vw, 190"-ka, itd to nikad servisera nije vidilo, to su svi kod kuce popravljali uz nesto sitno alata i muke.. a ovo novo nemos promjenit ni zarulju odma u servis itd... Da su VW-i zlatni kako prcate malo..i nisu naravno ima dosta udobnijih auta itd. ali bar znas makar bilo malo losije da te nece ostavit na cesti negdje i udje ti u dusu doslovno..tako mi je stara plakala kad smo morali prodat dvojku
odrasti , kupi auto i onda nakon nekog vremena ponovi ovo ....
danas isao u split recimo s fiatom, pri povratku za preci 20 km mi je trebalo oko 2 i pol sata, nijednom auto druge nije vidilo...2 pasata ove predzadnje linije krepalo u koloni, par opela prokuhalo , uglavnom kaos.. da nebi rekli da talijanu nije bilo nista, razocarat cu vas
zacepio se katalizator ili egr ventil malo, nesto od toga dvoje... auto u leru jedva 2tisuce uspije nabrati, nema snage, ugasim i upalim, sve savrseno radi i za minutu opet isto... opet ponovim proceduru, i kad stanem malo ga drzim oko 3 tisuce rpma, i kad sam se rijesio napokon kolone klao ga u 3 cijelo vrijeme do 140 kmh i kad se propuhao, izgasila se lampica problema, a u voznji nikakvih trzavica ni nicega od kad sam izasao iz kolone
(moram se pohvaliti da me volvo s60 sa d5 motorom, mislim da je oko 180 ks, nije uspio prestignuti nigdje...)