ratno je stanje u ZG! Nema u Bencony-u, nema u Kreši. nema u motomondo, nema Gigant, nema u Tokicu, naravno Malossi, a o serijskom nemoram ni pricat
SKUTER MOTO ti ima 90% !
Velim...to kaj se događa po tim dućanima po zagrebu kaj se tiće tih djelova je koma!
Svaka čast ovom webshopu, i maksimalno bum naručival prek njega...ali za neke sitnice recimo koje ti hitno zatrebaju teško je čekat po tjedan dana+dostava zato je lakše otići u dučan ali stanje je tak jadno da u tim dućanima imaju dva artikla, i to po komad ili dva!
A kao najveći MALOSSI uvoznici, j**** ti ja mu kažem daj mi narući rolice 4gr malossi 17x15 i on veli da si rađe kupim kod njih MALOSSI variomat za 410kn pa da imam onda rolica kakvih hoću...paz it odgovor
!!
Velim super, radi rolica bum uzimal drugi variomat, nego dam ti pare unapred samo mi naruči! I onda veli kao nemre naručit jer minimalno mora uzet 6 komada, a da je to previše...j**** ti sve pa dučan sa skuterima a nemre naručit 6 seta rolica...pa kroz godinu dana bi mu ja sve to pokupoval.... čudil sam se od Zagreba do doma tome i kak sve ide u k**ra*!
Sretno sa traženjem opruge...kad je nađeš osječal se buš ko da si dobil neki iznos na kladionici!