To ti je isto kao da kažeš da je naručio za Volkswagen i da je dio stigao za VW, a j**** li ga, za koji model, golf, T4, to je nebitno.
ono je bio odgovor na citat:
pa iz aviona je mogo vidjet da je spuh za piaggio
Ne mogu ja popamtiti za svakog kupca ko kakav skuter i model ima, za Harisa sam zapamtio da je Pezo, i koliko se sjecam da je 99% pežoa isti ispuh, tako da nisam ni obracao paznju!
radi tvoje pameti covjeku je otislo 220€
hahahahha
nije radi "moje" pameti, nego radi dobavljaca, i nije mu otislo ni €, jer je problem vec rjesen, narucen je novi spuh. Otislo mu je jedino mjesec dana sto se mogo vozati.
Prva stvar preko fušera, levata i debila koji će za euro prodat mater na tržnici se ne naručuje nego od provjerenih ljudi, imao si efz-a, auspuh se mogo poslat tebi
Nisam fušer niti debil niti levat, da jesam ne bi bio sada tu da rijesim problem!
drugo, na carini ti ništa nisu smjeli bacit u smeće već samo uredno naplatit carinu i porez i bok, to ako ti je ispričao priču prodavač sj#bo te jer je nesposoban bio naručit dijelove ili nešto treće
Carinici BIH ili HR (ne znam koji) dok su rovili po kutiji punoj dijelova izmedju svih onih kesica nestale su igle za karbove, dizne, i jos koa sitnica. To nisam bio njemu duzan, tako da to nije ni bitno sto se tice ove price!
kao četvrto, uzmi taj auspuh, zapakiraj ga i odi tom tipu doma vrati mu ga i uzmi svoje novce i amen, jer ti si naručio ono što ti je trebalo a on ti to nije isporučio
Takodjer rijeseno, spuh ce se vratiti, a Haris ce dobiti novi spuh.
bokte, mora ti zamijeniti spuh i tocka.
meni je ivan UVJEK mjenjao jer mu dobavljac da da zamijeni nesto ako je doslo krivo ili s ostecenjem!
pantero pricas gluposti
Sa Ivanom vise ne radim, previse komplikacija i kašnjenja od njega...a i kada stignu dijelovi, opet se ceka njegov tata po 7-10 dana kada ce moci odnjeti dijelove...i slicno.....
sa auspuhom je sve rjeseno, sutra ide nazad !!!