Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Daj ga za 70 eura da imaš za poštarinu i boli te ku**c
Nebi ga kupija kad je za sf, a ne za gileru sta cu ja sa njim?? ??
Nije kolega, ti si krivo shvatio, mislio sam i ja da sam krivo shvatio, ali sam na kraju shvatio da sam ja dobro shvatio.. uglavnom, trebao mu je za jet force, a dobio je za speedfajta, vjerojatno odna ne odgovara sa speedfajta na đetforca
ja mislio za gileru...sad sam i ja shvatio da sam krivo shvatio
pa evo sad sam prico sa phanterom "saniom" od njeg sam narucio, ni ja a ni on "ni krivi ni duzni" bukvalno receno sad se moramo jeb%vat sa auspuh da ga prodamo hu ha jer su ovi iz sip-a poslali ovaj spuh za sf...al je promljem sto to nije auspuh od 100-125 eur pa da ga je lahko prodat nego je 215 eur spuh a narod nema para za bacanje i to je sad skoro pa i nemoguce prodat...prvo sto smo cekali taj skuh mjesec i po pa je doso pogresan,i stacemo sad ovi iz sipa usrali stvar a da ga vratis nazad i dok ti oni poslaju odgovarajuci 70eur postarine...neisplati se nikako !!!
ja sam njemu poslo sifru sa SA a on je istu sifru prekuco na sip i oni poslali ovaj spuh dal su razlicite sifre na SA i SPI-u ,il su oni u sip-u pogrjesili nezz...al sto je najgore ja ispado zadnja rupa na puhalu, ja platio sve redovno jos sto sam ga ceko mjesec i po i sad ovo doso pogresan spuh , i sta cu sad mogu samo sebi dudlat jaja molit nekog da uzme ovaj spuh !!!