A onda kemijaj. Samo, platio si punu cijenu, a dobio nesto sto nisi trebao. Ja bi vratio, a ti kak hoces
Provjeri da li je prihvat centralnog federa isti jer ak se ne varam, razlicita im je sirina za piaggio i za minarelli
3alfa3 znam da si ti picajzla u dobrom smislu i da ti niš ne promakne, i ja sam lud zbog toga, ali više bi bil još lud da opet radi toga moram gore...i da dobro si primjetil na serijskom kvačilu je baš utor za oprugu 54mm, dok tu na stage6 nema toga utora, sad ne znam kaj bi to trebalo značiti, nema ga jer je za piaggio tolko veći fi opruge ili da paše na sve tri mašine pa mijenjju samo serijske brojeve
Koliko je fi opruge na piaggio mašini*? Velim eto to je jedino kaj sam izmjeril da nije isto ko na serijskom!
Moram pričekat kaj Pajo kaže, on je imal isto kvačilo mislim na minarelli mašini pa bu rekel jel to ok ili ne....
@zoksi
za opruge znam, ali kak se barata sa utezima, kaj dobivam s njima recimo ak imam bijele opruge i svih 9 utega u kvačilu, i recimo da ih imam samo 3, u svakoj ferodi jedan!