Evo danas dođem sav sretan sa ispita, i bacim oko na skuter i vidim da mi malo strši van iz dekla brtva ona papirnata! Reko mora da sam jučer kad sam sklapal malo krivo podesil...jer sam samo zaheftal sa jednim vijkom pošto mi sutra treba doći zvono!
Evo prije par min otvorim da vidim kaj sam to sfušal sa brtvom i kad ono.... mrak mi padne na oči, ŠLAGIRALO ME
Prizor je RAZNESENO KVAČILO i djelovi od kvačila svuda po deklu....
Reko smiri se...navečer je sve složeno ok, sad je sve razneseno...koji k**ra*
Postrojim ja svoje doma, i niko ne zna...
I da skratim priču, sestra je ujutro u pušačkoj krizi palila skuter da ide po pljuge i raznesla mi kvačilo
Zvona nije bilo jer sam ga poslal jutros kolegi Pralasu u zamjenu i još nekaj za njgovo S6 racin zvono...i sad ovo, ostal bez KVAČILA!!
Ljudi hitno mi je jer trebam skuter...nisam mislil sad niš ulagat jer nemam previše para ali jebiga sad...moram imat kvačilo!
Kaj da uzmem Htio bih da sad kad ću već uzimat da uzemem nekaj kaj će trajat i da ću biti miran jedno vrijeme, a opet da nije nekaj kaj je prebrutalno za moj setup...
Deltu ne želim.... G3, S6 štelajuće, RMS racing ili koje ...na žalost mora biti iz cilinder.com jer tu jedino mogu sutra otići!! Aj pomagajte