Tehnički kutak > Injection
DiTech teroija, zašto nema rezonancije i zašto karb sa spuhom nas preleti =)
Drnda:
injekšn valja jedino kao serijala, sve dalje pusi od karba na veliko....
Iwo SR Tuono:
--- Citat: Zeljac - 21 Srpanj, 2011, 15:36:26 ---evo danas sam se ja malo iznenadio jedan prijatelj ima morini masinu ali karb serijala sve osim spuha variomata i federa skuter isto ide kao mooj s time da njegov jos ni nije ustelan do kraja a moj je i odem ja njemu al malo malo i ajmo rec tu smo pa kak to ja imam kit i spuh i ajmo reci sve promjenjeno a on ima samo spuh i malossi multivar :angry7:
--- Kraj citata ---
to je ono što ja govorim cijelo vrijeme, znači trpaš lovu u skuter cijelo vrijeme, misliš da ide bolje i sve, staneš se s karbom i opere te serijala s zxom i multivarom
Zeljac:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 21 Srpanj, 2011, 15:46:58 ---to je ono što ja govorim cijelo vrijeme, znači trpaš lovu u skuter cijelo vrijeme, misliš da ide bolje i sve, staneš se s karbom i opere te serijala s zxom i multivarom
--- Kraj citata ---
--- Citat: Iwo SR Tuono - 21 Srpanj, 2011, 15:46:58 ---to je ono što ja govorim cijelo vrijeme, znači trpaš lovu u skuter cijelo vrijeme, misliš da ide bolje i sve, staneš se s karbom i opere te serijala s zxom i multivarom
--- Kraj citata ---
ma daj ise sad sam lud ko slapa ulozio sam prek 4000 kn jos sam mislio taj spuh neznam i na kraju pusing kad me sad rezno pa daj jbt nemres mi to radit sta sad da radim ajd da sam kupio radilicu za karb neg ovu dao soma kuna sta sad u pm pa nemre mi to radit :S
Iwo SR Tuono:
i ta radilica će ti bit oke ako misliš prijeć na karb
Zeljac:
a ma da ne puca to na alspuh da ide kako treba ma ko mu jebe mater vozio bi ju dok nebi kupio nesto jace al ovako kud me jebe puca na alspuh ovo ono samo novce trpam i k**ra* na kraju :S a bome nit sam otkrio sta me jebe
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju