Tehnički kutak > Injection
DiTech teroija, zašto nema rezonancije i zašto karb sa spuhom nas preleti =)
Tadr3:
ja sam sa svojim jako zadovoljan...
kit serijala, malossi ecu, leo zx, zmr7ap, serijski filter samo skinuta lulica, multivar sa 6.5 gr rolicama, dayco remen.... do ravnom kad normalno sjedim oce doc do 90 po satu... kad se sagnem oce i 95... prezadovoljan !
Drnda:
--- Citat: Tadr3 - 18 Srpanj, 2011, 12:07:00 ---ja sam sa svojim jako zadovoljan...
kit serijala, malossi ecu, leo zx, zmr7ap, serijski filter samo skinuta lulica, multivar sa 6.5 gr rolicama, dayco remen.... do ravnom kad normalno sjedim oce doc do 90 po satu... kad se sagnem oce i 95... prezadovoljan !
--- Kraj citata ---
toliko po satu ako su ok uvjeti ide i serijska hiper2pro masina ::) po satu 95 je nekiih 83 kmh po gpsu...
sa rezo spuhom nadodaj 10 do 15 kmh (uz multivar) i dobio si koliko bolje ide karb masina od ditecha... nije vrijedjanje, nego samo kazem da ditech kao serijski ide stvarno super, ali ne podnosi nikakav tuning :icon_thumright:
Zeljac:
neznam decki ja imam polini kit i ja sam prezadovoljan dobio sam u susu u krajnjoj potrosnja se malo povecala ali sve u svojoj granici kako nema veze alspuh pogledajte kolko je bega prije dobio sa onim rs neznam koji tocno i u krajnjoj i u susu a ja razmisljam o kupnji polinia for race ali prvo moram kupit neki veci usis da mogu postelat polini casicu
Zeljac:
evo danas sam se ja malo iznenadio jedan prijatelj ima morini masinu ali karb serijala sve osim spuha variomata i federa skuter isto ide kao mooj s time da njegov jos ni nije ustelan do kraja a moj je i odem ja njemu al malo malo i ajmo rec tu smo pa kak to ja imam kit i spuh i ajmo reci sve promjenjeno a on ima samo spuh i malossi multivar :angry7:
igor.sb:
i vjerovatno usrani 12 karb, da stavi 17,5 to je tek druga pjesma
idu te ''morini'' srke pravo fino, bolje od minarellija sa spuhom i variom npr
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju