Općenito > Propisi
ulovili me bez ičega
neven92:
Ja samo kazem svoje iskustvo i za ono kak znam da se dogodilo drugima...a kaj mislis da imam love da nebi prvo skuter registriral?da nebi vozacku polozil?bi!al posto je tak kak je,ja isto zivim van centra i vozim se po sumama i svakakvim putevima al jbg,naletis na policiju ak si takve srece...kad sam krenul odmah sam znal kakve budu posljedice i isel sam...jbg...i da,kacigu uvjek nosim...
marin-w:
--- Citat: road_runner - 30 Lipanj, 2011, 13:15:14 ---ne isplati se u smisli kaj se ne vozim po cesti nek tu malo po bregovima, makadam samo ništa asfalta i nema policije....kužiš
i na kraju, jel mi se isplati žaliti kad imam 18 ili...? sve je to u redu al bi probal nekak smanjiti jer sam financijski u velkom minusu
--- Kraj citata ---
Ali ti ne kuzis da i ako bubnes negdje na tom makadamu dolazi hitna,policija i onda sve redom kazne.
Obavezno se idi zali !!!!
steeef:
--- Citat: road_runner - 30 Lipanj, 2011, 13:15:14 ---ne isplati se u smisli kaj se ne vozim po cesti nek tu malo po bregovima, makadam samo ništa asfalta i nema policije....kužiš
i na kraju, jel mi se isplati žaliti kad imam 18 ili...? sve je to u redu al bi probal nekak smanjiti jer sam financijski u velkom minusu
--- Kraj citata ---
moreš se žalit uvijek i molit boga da ti samnje kaznu..al sve je čisto jbg.
eto vidiš da ima policije..
prema tom tvom mišljenju niko onda nebi trebal regat skuter i imat vozačku jer nema murje u selu,jer murja ne čopira po gradu i bla bla..
ja se sa batinom vozimisto tak ko i ti,pa radi svog mira i sigurnosti imam regu..
kaj da udarim neki auto a nemam osiguranje npr??
ne razmišljate o mogućim posljedicama svojim a i tuđim.
steeef:
--- Citat: neven92 - 30 Lipanj, 2011, 13:17:28 ---Ja samo kazem svoje iskustvo i za ono kak znam da se dogodilo drugima...a kaj mislis da imam love da nebi prvo skuter registriral?da nebi vozacku polozil?bi!al posto je tak kak je,ja isto zivim van centra i vozim se po sumama i svakakvim putevima al jbg,naletis na policiju ak si takve srece...kad sam krenul odmah sam znal kakve budu posljedice i isel sam...jbg...i da,kacigu uvjek nosim...
--- Kraj citata ---
ak nemaš love za regu onda ni ne vozi skuter..ne kužim ni te roditelje koi daju svojoj djeci da se voze nereganim skuterima/motorima i bez vozački..prvo bi njih kaznil a onda i tu djecu kolko god stari bili.
marin-w:
--- Citat: neven92 - 30 Lipanj, 2011, 13:17:28 ---Ja samo kazem svoje iskustvo i za ono kak znam da se dogodilo drugima...a kaj mislis da imam love da nebi prvo skuter registriral?da nebi vozacku polozil?bi!al posto je tak kak je,ja isto zivim van centra i vozim se po sumama i svakakvim putevima al jbg,naletis na policiju ak si takve srece...kad sam krenul odmah sam znal kakve budu posljedice i isel sam...jbg...i da,kacigu uvjek nosim...
--- Kraj citata ---
Ja sam godinama vozio auto/motor/kombi svuda ali onda su bila neka druga vremena......kazne su bile smijesne.
Danas to nebi radio jer su kazne paprene ali kako vidim treba ih poduplat.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju