Općenito > Propisi
ulovili me bez ičega
road_runner:
ulovil me cajec na motoru, nisam imal ama baš niš, odnosno, imam vozačku al ju nisam imal sa sobom, ni regan skut koji nije moj. luftal sam se :drunken_smilie:
i on meni odma popiše kazne i da uplatnice...sad da ja vas pitam koji ste imali slične/iste slučajeve, kakav je postupak da se kazna oprosti ili eventualno smanji, punoljetan sam al idem još u šk i ovo mi je prvi prekršaj :dontknow:
Jump33r:
--- Citat: road_runner - 29 Lipanj, 2011, 19:54:31 ---ulovil me cajec na motoru, nisam imal ama baš niš, odnosno, imam vozačku al ju nisam imal sa sobom, ni regan skut koji nije moj. luftal sam se :drunken_smilie:
i on meni odma popiše kazne i da uplatnice...sad da ja vas pitam koji ste imali slične/iste slučajeve, kakav je postupak da se kazna oprosti ili eventualno smanji, punoljetan sam al idem još u šk i ovo mi je prvi prekršaj :dontknow:
--- Kraj citata ---
Bokte koliko istih tema. Jel ti vidis ove teme ispod tvoje?
ŽALI SE !
road_runner:
vidim da ima tema, al bih volio da mi neko objasni kako, di i tak to
Jump33r:
--- Citat: road_runner - 29 Lipanj, 2011, 20:14:02 ---vidim da ima tema, al bih volio da mi neko objasni kako, di i tak to
--- Kraj citata ---
Napišes zalbu na prekršajni nalog koji si dobija i dostavis to u policijsku postavu,nakon toga se to prosljeduje na sud.
Imas primjera zalba po netu koliko oces, a ako ti se neda zajebavat daj nekome neku paru da ti to sastavi kako triba.
road_runner:
pored ove kazne mslm da nebum imal za plaćati nekome da mi žalbu napiše :sad1:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju