Općenito > Propisi
ulovili me bez ičega
GENERALATX:
stefek aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahhaahahahahahahahaahahaahahaahahahahaahahhaahahhaa
neven92:
Obavezno se zali,i to cim prije,i ak nisi kaznjavan smanjili ti budu milijon posto... a kaj se tice tvojeg odgovora stefek,ja sam punoljetan tak da roditelji nemaju nikakve veze samnom...ja budem platil kaznu ,ne oni...
steeef:
--- Citat: stefek - 30 Lipanj, 2011, 13:21:28 ---ne kužim ni te roditelje koi daju svojoj djeci da se voze nereganim skuterima/motorima i bez vozački..prvo bi njih kaznil a onda i tu djecu kolko god stari bili.
--- Kraj citata ---
to sam pisal općenito a ne tebi jer ima i kod mene takvih kaj maloljetnici voze bez rege il vozačke pa se onda skup sa starcima čude dok dobiju kazne.
3alfa3:
--- Citat: road_runner - 30 Lipanj, 2011, 13:03:25 ---...a kaj se tiće opamećivanja...dosta mi je i jedan som i fala lepa ja više ne vozim[/b]
--- Kraj citata ---
Zao mi je kaj te to snaslo, al evo primjera da kazne imaju smisla (maknut sa ceste ono sto na cesti ne pripada)
hgc:
sve kazne idu njemu.... ništa ne može ići na vlasnika vozila(osim kazne za neodjavu u roku 15dana)
znači ti budeš dobio i kaznu za bez vozačke i ti budeš dobio kaznu za upravljanjem nereganim vozilom itd... sretno :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju