Općenito > Propisi

ulovili me bez ičega

<< < (6/10) > >>

marin-w:

--- Citat: stefek - 30 Lipanj, 2011, 12:57:06 ---zbog ovakvih seljaka jebe murja skuterise po cesti..sjest na neregan i neispravan skuter se ima muda a kad se popije kazna onda se cmizdri tu..
na takve žalbe da se mene pita ja bi podizal kaznu a ne smanjival..(bilo je i takvih slučajeva)

da bar dobil 10 soma ti kaznu i 10 soma kum tvoj koi ti dal takav skuter za vozit pa bi se možda obojica opametili.

--- Kraj citata ---

I to jos sjedne bez kacige tako da ga bolje vide  :dontknow:

marin-w:

--- Citat: road_runner - 30 Lipanj, 2011, 13:03:25 ---a kaj bum sad...kazna je kazna, ak ne vrijedi ukor poslije 18 onda budem platil, kaj sad  :sad1:
@stefek stvar je u tome da ne zivim u centru nekog mjesta, selo jedno di murja dojde jedanput mjesecno i gle, imam takvu srecu pa me je hapsil...ne vozim po glavnim cestama pa sam do sad riskiral s nereganim skutom jer mi se ne isplati, druga stvar da vozim neki bolji skut, onda je u redu sve to al za dalji put imam auto i ne mislim s baotianom voziti 50 ili više km (skroz nebitno) bio on regan ili ne
a kaj se tiće opamećivanja...dosta mi je i jedan som i fala lepa ja više ne vozim i skut ide u prodaju nemoraš sad bacati tu neke bijesne cifre

--- Kraj citata ---

Vidim kako ti se neisplati imat reg skuter. I da dobijes 4500kn to ti je za 10godina registracije.
Nisu to bijesne cifre,vec najmanje kazne.
Mnogi su ih dobili 7500kn....i malo se zalis i smanje ti za nesto sitno

Mene su ulovili kad sam isao reg skuter ali po starom zakonu. Imao sam osiguranje i kazna je bila 1000kn ili tako nesto.
Za sat vremena sam imao reg vozilo i iako sam im uz zalbu prilozio sve platio sam 500kn.

steeef:

--- Citat: Jump33r - 30 Lipanj, 2011, 13:02:22 ---stefek- covjek koji nikad nije sio na neregistrirani motor, a sacuvaj boze jos bez vozacke.  :notworthy:

--- Kraj citata ---

a kaj se ti bahatiš?di god te vidim samo spam od tebe.
vozil sam jednom bez vozačke,ulovili me i platil sam kaznu..ja sam zaj#bo i ja sam snosil svoje posljedice.nisam cmizdril okolo nit se žalil zbog nečeg kaj sam svjesno napravil i naučil sam se pameti.dokumente imam uvijek uz sebe,imam kategorije za motor,ne vozim neregan skuter,čak i batina koja služi za gorice tj vinograd do kojih imam 2 km u jednom smjeru je regana i uredno ispravna a napravim možda 200km godišnje samo po selu.

--- Citat: road_runner - 30 Lipanj, 2011, 13:03:25 ---a kaj bum sad...kazna je kazna, ak ne vrijedi ukor poslije 18 onda budem platil, kaj sad  :sad1:
@stefek stvar je u tome da ne zivim u centru nekog mjesta, selo jedno di murja dojde jedanput mjesecno i gle, imam takvu srecu pa me je hapsil...ne vozim po glavnim cestama pa sam do sad riskiral s nereganim skutom jer mi se ne isplati, druga stvar da vozim neki bolji skut, onda je u redu sve to al za dalji put imam auto i ne mislim s baotianom voziti 50 ili više km (skroz nebitno) bio on regan ili ne
a kaj se tiće opamećivanja...dosta mi je i jedan som i fala lepa ja više ne vozim i skut ide u prodaju nemoraš sad bacati tu neke bijesne cifre

--- Kraj citata ---

cifre su tu karikirane..sad vidiš kolko bi godina registriral skuter za jednu kazni koju dobiješ ak nisi regan..pa vidi jel se isplatilo riskirat..
ponavljam,imam i ja batinu za gorice pa je regana uredno makra ne pređem sa njom više od 5 km u komadu,jebiga..pogrešil si i sad snosi posljedice..tak to ide jbg.

road_runner:
ne isplati se u smisli kaj se ne vozim po cesti nek tu malo po bregovima, makadam samo ništa asfalta i nema policije....kužiš
i na kraju, jel mi se isplati žaliti kad imam 18 ili...?

--- Citat: stefek - 30 Lipanj, 2011, 13:12:45 ---cifre su tu karikirane..sad vidiš kolko bi godina registriral skuter za jednu kazni koju dobiješ ak nisi regan..pa vidi jel se isplatilo riskirat..
ponavljam,imam i ja batinu za gorice pa je regana uredno makra ne pređem sa njom više od 5 km u komadu,jebiga..pogrešil si i sad snosi posljedice..tak to ide jbg.

--- Kraj citata ---
sve je to u redu al bi probal nekak smanjiti jer sam financijski u velkom minusu

steeef:

--- Citat: marin-w - 30 Lipanj, 2011, 13:04:06 ---I to jos sjedne bez kacige tako da ga bolje vide  :dontknow:

--- Kraj citata ---

ovo sam previdel,to bi trebal radi sebe imat,kod svakog pada glava udara u pod...
čak i na batini nosim kacigu,jet onu otvorenu,nabijem rejbanice i derem po selu pun gas 45 i boli me za riju i sve ostalo.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju