Općenito > Propisi

ulovili me bez ičega

<< < (5/10) > >>

steeef:
zbog ovakvih seljaka jebe murja skuterise po cesti..sjest na neregan i neispravan skuter se ima muda a kad se popije kazna onda se cmizdri tu..
na takve žalbe da se mene pita ja bi podizal kaznu a ne smanjival..(bilo je i takvih slučajeva)

da bar dobil 10 soma ti kaznu i 10 soma kum tvoj koi ti dal takav skuter za vozit pa bi se možda obojica opametili.

3alfa3:

--- Citat: stefek - 30 Lipanj, 2011, 12:57:06 ---zbog ovakvih seljaka jebe murja skuterise po cesti..sjest na neregan i neispravan skuter se ima muda a kad se popije kazna onda se cmizdri tu..
na takve žalbe da se mene pita ja bi podizal kaznu a ne smanjival..(bilo je i takvih slučajeva)

da bar dobil 10 soma ti kaznu i 10 soma kum tvoj koi ti dal takav skuter za vozit pa bi se možda obojica opametili.

--- Kraj citata ---

Amen!

marin-w:

--- Citat: neven92 - 30 Lipanj, 2011, 12:53:02 ---Nije,ulovil me neki mlaÄ‘i iz donje stubice....  a ti "brate"  da me nebi jos na dozivotnu strpali ,bokte xD  6000kn,dva mjeseca zatvora...ti si lud...dobil budem 1200 do max 2000 kn za platiti...bez dva mjeseca zatvora i pendreka po glavi...

--- Kraj citata ---

Pa prijatelju ajmo na brzinu ...

1.Nereg vozilo 2500kn
2.Neosigurano vozilo 5000 do 20 000kn
3.Ako nisi produzio prometnu dozvolu 700kn

4.Nisi imao dokumente ?kn
5.Kacige mislim da je sad 1000kn

Da,ti moras platit ovih 1300 ili koliko je vec sto nisi imao dokumetne.
A,da ovih 7500kn doc ce vlasniku vozila  :icon_thumright:

Jump33r:
stefek- covjek koji nikad nije sio na neregistrirani motor, a sacuvaj boze jos bez vozacke.  :notworthy:

road_runner:
a kaj bum sad...kazna je kazna, ak ne vrijedi ukor poslije 18 onda budem platil, kaj sad  :sad1:
@stefek stvar je u tome da ne zivim u centru nekog mjesta, selo jedno di murja dojde jedanput mjesecno i gle, imam takvu srecu pa me je hapsil...ne vozim po glavnim cestama pa sam do sad riskiral s nereganim skutom jer mi se ne isplati, druga stvar da vozim neki bolji skut, onda je u redu sve to al za dalji put imam auto i ne mislim s baotianom voziti 50 ili više km (skroz nebitno) bio on regan ili ne
a kaj se tiće opamećivanja...dosta mi je i jedan som i fala lepa ja više ne vozim i skut ide u prodaju nemoraš sad bacati tu neke bijesne cifre

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju