Ja, imam rezu. 6,5g. sve ostalo standarno. Na onom textu, princip rada varomata sam snimio ovo.
U slučaju originalne polutke feder ne može u svakom trenutku jednako pritiskati remen zbog drugačijeg nagiba ureza, već on jače pritišće u prvom dijelu ,gdje se osigurač (štift po kojem klizi polutka) nalazi prilikom starta i prvog dijela ubrzanja, a slabije u drugom dijelu, gdje se osigurač nalazi pri daljnjem ubrzanju. I sad zbog toga što variomat ima linearno ¹irenje (uvijek jednako priti¹èe remen) sila da remen nije izjednaèena pa se on prebrzo ra¹iri i gurne remen prema van zbog čega se izgube okretaji i ubrzanje oslabi. Jedini način da se to spriječi je stavljanje tvrđeg federa koji će sada u prvom dijelu malo prejako pritiskati remen (činiti će se kao da se motor malo u prazno vrti – ima okretaje a ne može ubrzavati kako treba) ali će zato i kasnije pružati dovoljan pritisak da okretaji ne padnu i da ubrzanje ostane na optimalnim okretajima.
Na primjeru minarelli-a s malossi variomatom i bijelim federom rupa se javlja između 20-40 km/h. Motor se vrti visoko i dobro ubrzava i onda na 40km/h okretaji naglo padnu i ubrzanje oslabi i onda ponovo krene na 70 km/h kad se variomat raširi do kraja i okretaji počinju rasti. Ako se stave lakše rolice okretaji su između 20-40 km/h previsoki i motor ne može dobro ubrzavati. Nakon stavljanja žutog federa opet su okretaji između 20-40 km/h malo previsoki ali zato nakon 40 km/h padnu samo malo i motor nastavlja odlično ubrzavati.