Tehnički kutak > Tuning skutera

Problemi sa Aerox-om

<< < (11/25) > >>

Punisher:

--- Citat: C.L. - 12 Ožujak, 2007, 14:55:46 ---Evo izvadih skut prije nekih sat vremena-i šta?
Ide on meni nekih 50m kako Bog zapovjeda i poslje toga se počinje gušit-što više nabijam gas ona sporije ide.Jel to zbog ispražnjenog akumulatora ili moram mijenjat svijećicu ili je pak nešto treće u pitanju?

--- Kraj citata ---
Skuter treba radit i bez akumulatora tako da do njega sigurno nije.
A gle... može ti biti svjećica - izvadi ju i pogledaj u kakvom je stanju (treba biti boje bijele kave da znaš da ti je skut poštiman), ne znam koliko si s njom prešao - možda bi ju trebao zamijeniti.
I ako nisi izvadi filter zraka i operi ga u benzinu jer ako je filter krcat uljem može ga i on prigušivati (ali mislim da opet ne toliko) - svejedno provjeri.

C.L.:
Promijenio sam svijećicu (bila je NGK R,a sad je NGK-dali je to bitna promjena?) i ispustio sam gorivo i dolio novo,ali i dalje nema promjene :sad1:
Sad sam pričao sa nekim čovjekom i kaže mi da je to možda do karburatora.E sad šta tu treba radit i jeli to to?

Sugar:
bilo bi ga dobro rastavit i ocistit

C.L.:

--- Citat: Sugar - 12 Ožujak, 2007, 20:45:40 ---bilo bi ga dobro rastavit i ocistit

--- Kraj citata ---

A jeli to zajebano za radit-bili bilo poželjno vodit ga na servis ili i nije tolko zajebano?

Sugar:
skines filter zraka,vec si kod frge,skines ju sa prirubnice,odozgo skines sajlu i cok,fino se sjednes za stol i rastavljas,peres sve u benzinu i ispuses diznu i ostale utore di bi se moglo zavuc smece!i nazad sastavis

frga nije tak komplicirana,sastoji se od par sarafa,svatko ju moze rastavit i sastavit,samo pamti pri rastavljanju,a ne na brzka sto brze pa onda,jel ide prvo filter pa frga ili obrnuto   :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju